sonunda çatlaklarımıza çözüm buldum

banuefe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
52
0
86
41
Sakarya
kızlar benim ikinci doğumum .ilki 7yıl onceydi.ikiniicden sonra iyice arttı.cok kafama takıyordum.eşim eczanede rastgele görmüş.almış sürdüm ve daha ikinci gunden atki etti.isim vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu paylaşmayı bi borç biliyorumkrem sera ve fiyatıda çok uygun4lira.günde 6kez falan temiz cilde sürülüyo.ben deneyin derim.en derin çatlaklarım bile rengi değişti son doğumumda olanlar kayboldu.sonuçları yazalım.:teytey:

Kullan bakalım,iyi gelirse bizde kullanalım.Senin cilt yapın nasıl?Benim cildim çok hassas ve çok kuru.Ufacık bişeyden kızarır hemen.

aynen benimde öyle. her kremi kullanamam .önce dcenedim ufak bi yerimde.yan etkisi olmadı.2aydır kullaıyorum.valla epey duzeldi.bikini giycem bu yaz

kızlar bu krem hamileliktede sürülürmü acaba 5 aylık hamileyim düzenli olarak vazelin sürüyorum ama karnımda çatlaklar çıkmaya başladı şimdiden(

evet krem sera yani nasıl anlatim yok oldu diyebilirim.derin catlaklarım kaldı sadece onlardada epey düzelme var.

Benim hic bir tane catlagim yokdu, o kadar cok seviniyordum ki..
Amma velakin, 9.ayda catlaklar cikti sokdayim sormayin arkadaslar.
Karnimin sol tarafin da,kalcam da, bacaklarim da hayret icindeyim.. =(
36.haftamda bir ciktilar karnimin sol tarafi, kasikdan baslayan catlaklar beni cildirtiyor..
Amma velakin, bebegimiz saglikli dogsun diye simdilik kendimi kandiriyor gibiyim ama...
Icimden, gelinde bana sorun =(

bu kremi merak ettim bende de son ayda ortaya çıktılar ve doğumdan sonrada çok kötü oldu en çok karnımda var çözüm düşünüyordum başka alıp deneyecek olan var mı acep ?zemuszemus

hamile arkadaşlar
ben doğum yaptım hemileyken
susam yağı, kayısı yağı, tatlı badem yağı, portakal yağı ve kakao yağı
bunları bir şişede karıştırım ve sabah akşam duştan sonra sürdüm..
inanın hiç çatlağım olmadı karnımda..
kalçama sürmediğim için ( unutmuşum) orda birazcık oldu..
keinlikle bu yağları tavsiye ederim
hemde ucuza geliyor.
kozmetik olanlar çok pahalı...musteleda kullandım bu arada...

çatlaklar tamamen cilt yapısıyla alakalı arkadaşlar.
benim kalçamda büyürken oluşan birkaç çatlağım vardı.
o yüzden hamileliğimin 3. ayından itibaren çok düzenli olarak çatlak önleyici kremler kullandım (toplamda yaklaşık 10 kutu).
hepsini de önerilen markalardan eczaneden aldım.
ama 8. ayın sonunda bi baktım karnım çatlamaya başlamış.
9. ay bitiyor ve karnımda birsürü çatlak var.
bu kremlerden benim kadar süren imkanı yok yoktur.
bunların yanında o yağ karışımlarını ve nemlendirici kremleri de sürdüm üstelik.
bir arkadaşım kullandığım kremlerden ikisini kullandı. hamileliği boyunca sadece 2,5 kutu bitirdi. bir tane bile çatlağı yok.
anlayacağınız çatlayacaksa çatlıyo işte.
ama belki derinliği daha azdır diye avunmaya çalışıyorum.
artık doğum donrası bu izleri geçirmek için uğraşıcam

Arkadaşlar kırmızı kantoron yağını önermişler çatlak için.Kullanan var mı?Bu arada sizlere katılıyorum.Cilt yapısı ile ilgili birşey bu dedikleriniz.Ben dah doğum yapmadım mübarek her yerim çatlak ve sinir luyorum artk.En azından görünümleri azaldı.Bu arada tatlı badem yağı tüylenme yapmıyor mu?

Arkadaşlar merhaba,
Bu kream sera çinko oksit içeren bir krem.Çinko ise deride onarıcı ve yenileyici olarak fayda sağlıyormuş.Ben çinko içeren kremleri hamileliğim öncesi maskelerimin içine katarak kullanıyordum ve faydasını da gördüm.Şimdi hamileyim ve doktoruma hamileliğimde de kullanabilir miyim diye sordum, kullanabileceğimi söyledi.Dolayısıyla çatlak önlemede de faydalı olacağını umuyorum ve kullanıyorum.

benimde hiç çatlağım yoktu taaa ki 9. aya kadar o ay nolduysa oldu kanımın yanları ve bacaklarım çatlaklarla doldu:S sinirden delirdim ama yapacak bişey yoktu şimdi de bebekle uğraşmaktan kendime vakit ayıramıyorum bakalım yaza napıcaz<?
eğer o krem dediğinz gibi işe yarıyorsa hemen alalım bari o kremin tam adını özelden mesaj atabilir misiniz?

kızlar bende 42 gün önce doğum yaptım çok büyük bir karnım vardıı sadece karnım büyümştü ve hiç çatlağım yoktu hamilelikte çatlak olmaması için 4.ayda cilt profuna gitmiştim expial lipo adında çok bilindik ama hamileler için en masum dediği krmi kullandım ama ameliyat sonrası karnım boşalınca çatlaklar gözüktüü biraz bende deniyim bu kremii eşime sipariş veriyim hemen inşş işe yarar

onu sürülür m bilmem ama badem yağı alıp düzenli sür doğum yapana kadar sabah akşam göğüslerine kalçana ve karın bölgene ii gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…