toplu dua alımlarında indirip yapıyolla mı?
10 tl verirsem daha yurekten okunur mu ?
Yokmu artıranBen 100 veririm okkalı dua istiyorum ama hocaların kafası dönsün tüm notlarım A gelsin.
Yapıyollaamış.. Grup kurup mesaj atalım mıtoplu dua alımlarında indirip yapıyolla mı?
Gülsem mi bilemedim.yazık çok üzülüyorum halkın bu cahilliğine.. Prim veriyorlar böyle düzenbaz insanlara.ay bi de tuncer çiftçi diye biri var hiç rast geldiniz mi bilmiyorum adamin adini çıkarmışlar ettigi tüm dualar kabul oluyor diye yerel bir kanalda omuzunda bir papaganla program yapiyor telefon telefon üstüne alttan da sms ler geciyor insanlar yalvariyor hocam şu derdime deva bulun diye
ne bileyim arada da adamin değişik kuslarla olan ozellikle papaganlariyla olan fotograflardan slayt geciyorlar alttada dua isteklerinden olusan sms altyazilariGülsem mi bilemedim.yazık çok üzülüyorum halkın bu cahilliğine.. Prim veriyorlar böyle düzenbaz insanlara.
Papağan niye yahu
Papağanlar Amin diyorlar mıne bileyim arada da adamin değişik kuslarla olan ozellikle papaganlariyla olan fotograflardan slayt geciyorlar alttada dua isteklerinden olusan sms altyazilari
Papağanlar Amin diyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?