Sonunda bunu da yaptılar! Üç TL'ye Kabe'den dua

VEdeBU

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
6.013
10.920
198
Bir televizyon kanalında yayınlanan programında 3 TL ye müslümanların yerine kabe den dua edileceği duyuruldu.

08 Nisan 2016 Cuma - cumhuriyet.com.tr
Uydudan yayın yapan Sedef TV'de Feyzullah Koç tarafından hazırlanan Feyz-i Muhabbet Medresesi adlı programda, Müslümanların kutsal kabul ettiği Kabe'den dua isteyen vatandaşların dualarını yazarak mesaj yoluyla göndermeleri istendi.

Tüm operatörlere açık olduğu belirtilen programda, dua isteyenlerin mesaj başına 3 TL ücret ödemeleri gerekiyor.

http://www.cumhuriyet.com.tr/m/habe..._bunu_da_yaptilar__Uc_TL_ye_Kabe_den_dua.html

Herkes cep doldurma derdinde .

Şu saçma salak ,dini içerikli ve sonu bunu bilmem kaç kişiye göndermezsen vebali şu olur , başına olmadık dertler musallat olur mesajları geldi aklıma.

Yazık . Dini duyguları istismar edenlerden çok , dini duygularını kullandıranlara kızıyorum ben .

Memlekette düzenbaz çok , şaklabanda bol .
Sen gözünü açacaksın , onun düzelmesi zor.

Şimdi bu prog. kaç bin sms yağar

gecen çörek otu yağı ile ilgili bir reklam izledim vatandaş besmeleyle basliyor reklama sonra da duasina basliyor Allah bana anlattirmayi size de anlamayi nasip etsin diye
gulsem mi aglasam mi kutsalin bu kadar ayaklar altına alinmasi ticari meta haline donusturulmesi cok acı

Ben 100 veririm okkalı dua istiyorum ama hocaların kafası dönsün tüm notlarım A gelsin.

ay bi de tuncer çiftçi diye biri var hiç rast geldiniz mi bilmiyorum adamin adini çıkarmışlar ettigi tüm dualar kabul oluyor diye yerel bir kanalda omuzunda bir papaganla program yapiyor telefon telefon üstüne alttan da sms ler geciyor insanlar yalvariyor hocam şu derdime deva bulun diye

Gülsem mi bilemedim.yazık çok üzülüyorum halkın bu cahilliğine.. Prim veriyorlar böyle düzenbaz insanlara.

Papağan niye yahu

Gülsem mi bilemedim.yazık çok üzülüyorum halkın bu cahilliğine.. Prim veriyorlar böyle düzenbaz insanlara.

Papağan niye yahu
ne bileyim arada da adamin değişik kuslarla olan ozellikle papaganlariyla olan fotograflardan slayt geciyorlar alttada dua isteklerinden olusan sms altyazilari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…