• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sonunda buldum :)

nasıl yani?? allamadım ben şimdi. hikayemi okumuşuz biz hep. insan bu kadar sorundan sonra 2. düğün için biraz daha düşünür bence . yinede anlamadım ben hikayeyi

Banada çok garip geldi canım biraz daha açarsan hepimiz rahatlayacağız. Ayrıca gelinlik çok güzel.

eşim 2009 eylülde doktor olarak atandı kahramanmaraş a ben de onunla gitmek istediğim için apar topar evlendik. 1 ay gibi bir sürede antalyada (benim memleketimde) nikahımız ve ilk düğünümüz oldu. sonra maraş a taşındık. 2. düğün adanada olacak inş. (eşimin memleketi) şimdi ona hazırlanıyorum :) o sorunlar kısmına gelirsek şu an Allah tan sadece ikimiz yaşıyoruz, büyük bir kavgadan sonra herşey halloldu (Allah a şükür)

çok garip yaa düğün olduysa tekrar neden oluyorki. apar toparsa apar topar yani. bir yıl sonra tekrar düğün yapılır mıı ya

Kızlar yanlış anlaşılmasın ama benmde tanıdığım biri var 2düğün yayıp arada epey zaman olan Onlardaki sebep; haliyle anne babalar zamanında bir sürü düğüne gidiyor aynı zamanda hediyeleri ve altınları ile bizim orada zamanında düğününe gittiğin kişi sana gelmezse ve hediye getirmezse ayıp olur. Bu durumada genelde öndüç adı verilir belki bu yüzdendir herkesin en doğal kakkı bu haliyle başka şehirde yapılan düğüne bütün akrabalar katılamayabilir dimi oda var. tekrar söylüyorum lütfen yanlış anlaşılmasın.

çok ilginç bir hikaye 1 yıl sonra tekrar düğün olucak bence çok uzun bir süre zaten sana takı takacak olan biri elbet ulaştırır takı takılsın diye düğün yapmak saçma bence hadi 1-2 ay neysede 1 yıl :))) allah mutlu etsin allah tamamına erdirsin 2. kere :):):)

kıymızı abla :):) süpersin

walla ben de dedim ne gerek var diye ama annesi falan tutturdu bizim akrabalarımız gelemedi diye. sonra eşimde gaza geldi. adanada da olsun dedi. benim de canıma minnet :) yalnız bağımlılık yapar da 3. yü istermiyim bilemiyorum :)

Back