Gelinlik Modelleri sonunda buldum :)

pelusss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
99
2
86
Kahramanmaraş
kızlar uzuuuuunca bir düşünme sürecinden sonra bu modele karar verdim ve aldım :) inş. beğenirsiniz

Eklentiler

• $255_b.jpg
    4,1 KB · Görüntüleme: 93
cnm çok hoş bir gelinlik

kızlar sanırım arkadaşımızın nikahı olmuştu düğünü olucak o yüzden evli yapmıştır

bence de çok güzel bu forumda baya gördüm bu gelinligi ve çok begeniyorum..
kıslar bende sankiii evlenmişteee ondan sonra gelinliginin resmini koymuş giibi geldi:)

bence de çok güzel bu forumda baya gördüm bu gelinligi ve çok begeniyorum..
kıslar bende sankiii evlenmişteee ondan sonra gelinliginin resmini koymuş giibi geldi:)

kaydirigubbakcemile3

gelinlik guzelmis hayirli olsun

^bu gelinligi ben daha 2 gün önce sundum burda konu acarak guclubacismile

ya hemen yanlış anlamayın ben de de evli yazıor nikahımız kıyıldı ama düğünümüz olmadı bende evli yazdım oraya arkadaşımızın da öyledir belki

eee fotoğraftaki çift siz değilmisiniz tekrar mı alcaksınız gelinlik ?bu modeli bir arkadaş 2 gün önce göstermişti.anlamadım yaa

ya hemen yanlış anlamayın ben de de evli yazıor nikahımız kıyıldı ama düğünümüz olmadı bende evli yazdım oraya arkadaşımızın da öyledir belki

Arkadaşım arkadaş konu açmış mart ayında ve 7 aylık evliyim demiş..
Eşinin ailesinin yanına taşınmış,kayınvalidesi ile sıkıntılar yaşamış vs..
Şimdi de yeni evleniyorum diyor ve evlilik balayı vs araştırmaları yapıyor.

ilk düğünüm oldu eşimin ataması yapıldığı için 2. sine fırsat kalmadı 2. si 1 yıl sonra oluyor evet :) ilk gelinliğim de bol geliyordu sattım 2. yi aldım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…