• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Sonunda Buldum Mutluluğu

DeryavePrensleri

ahhhhh ahhhhhh
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
2.985
2
116
34
İzmir
merhaba arkadaşlar sonunda mutlu olabilceğim biri çıktı karşıma nese bugün haber geldi ve doğum günümde yani 20 martta istemeye gelmek istiolar annem tabikide babamla konuşucak ama olumlu sonuç çıkıcak biliorum ve sizden yardımlarınızı bekliorum istemede ne yapılır ne edilir ne ikram edilir ve en önemlisi istemeden sona ne zaman söz olmalıdır sözde neler olur yarımdı olursanız inan çok sevinirim bu sene doğum günümde çifte mutluluk yaşıycam şimdiden yardı edecek herkese çok teşekkrüler ederim ayrıca dularınızıda bekliorum

çok mutluyum çooooooooooooooook

canım hayırlı olsun,benimde 21 mart doğum günüm,o gün gelcekler inş,ay çok heyecanlı,deli gibi temizlik yapıoruz...
yani bende bilmiyorum,ne yapcaz,ne etcezz

vereliniortak

saol tuğçecim cnm bnm
ay çok sevindim cnm benden 1 gün sonra :) inş ikimiz içinde hayırlısı olur biz babamla konuşmadık bugün haber gelsin bakalım ne dicek

evet cnm bnm ya darısı isteyen tüm gençlerin başına bu telaşın yaşanması gerek sıkıntılı ama bi o kadarda güsel ama istemede sözde ne yapcam bilmiom

çok saolun kızlar,peşpeşe gitcez valla... kaydirigubbakcemile
benimde isteme söz bi arada olcak uzaktan gelcekler diye... guclubacismile
ay bence kısayoldan bitsin hepsi kavuşayım sevdiceğime... :asigim:
2 gündür tutulmayan yerim kalmadı iş güçten,kaçsamıydım acaba diorum :sm_cool:
bi de o gün doğum günüsü çocuğusu olcaz,strese bak yav.... sempatiksalakcinni​

canım benim çok sevindim 18 martta da beni istemeye gelecekler 2 gün var aramız :)
18 martta geldiklerinde isteme olacak babam hayırlısıysa olur diyecek
bu arada biz yani sadece bayanlar erkek tarafına gündüz oturmasına gidecekmişiz (bana garip geldi ama ablası gelin siz de bizim misafirimiz olun dedi)
daha sonra(zaman aralığını bilmiyorum 2 hafta fln olur sanıyorum) tekrar gelecekler ve o zaman da söz tepsisi vereceğiz ve yüzükler takılacak bohça yapmıyoruz ama gelen bayanlara oyalı çember erkeklere de havlu dağıtacağız :)
şimdilik planlar böyle
sen neler düşünüyorsun??

Back