Sonunda Bitti!

Dıptısım,
hakkında hayırlısı olsun inşallah,sen güçlü bir kadınsın ve cesursun,biliyorum bundan sonra herşey çok daha güzel olacak senin için,yaşanmışlıklar,alışkanlıklar,evlilik kolay kolay geride bırakılabilinecek şeyler değil,duygusal iniş çıkışların olacak ama atlatacaksın.
Yanındayız,
seni seviyoruz:1hug:Şeniz

çok üzüldüm canım allah hakkında hayırlısını versin olmayınca olmuyor allah yolunu açık etsin üzücü ama en kısa zamanda atlatman için sabır annen çok özverili ve yanında allah yardımcınız olsun öpüyorum anneni ve seni

:çok üzgünüm:Canımsınn .Rabbim Hakkında hayırlııı olanı versinn dıpımm :çok üzgünüm:Bundan sonraki hayatında rabbim sana herşeyiinn en hayırlısı versin:Saruboceq:Senii çokk sefiyommm

hakkında hayırlısı olsun..
herseyde bir hayır vardır..
gecmişini dusunmemeye calıs ; yeni bir hayat senı beklıyor, gelecekteki yıllarında çok mutlu olman dilegiyle..

hiç arkanıza bakmayacağınız..keşke demeyeceğiniz mutlu bir hayat diliyorum..

inşallah çok daha güzel günler görürsünüz...

allah hakkında en hayırlısını versin canım ama hic üzülme başından sonuna kadar insanlar değismiyor sadece sen yıpranıyorsun ve senin adına sevindim en basında bunu farketmisin inan yıllar gecsede aynı olacaktı
benimde bebeğim olmadı simdiki aklım olsa ne ağlardım nede olması icin caba sarfederdim simdi onlar icin elim kolum bağlanıyor hic katlanamayacağım kisilere laflara herseye katlanıyorum aslında allah hakkımızda en hayırlısını veriyor ama biz bilemiyoruz iste
insallah bundan sonra sana hak ettiğin değeri verecek insanlarla karsılasırsın
bir ömür boyu mutluluk senin olur insallah

bu kadar içten ve dosttan dualar ıle bundan sonra sana hayrlar getıreceğıne ınanıyorumm
sana bundan sonrakı hayatında mutluluklar dılıyorum

Hakkında hayırlısı olsun canım,
sen en dogrusunu biliyorsundur,
Allah'ım yardımcın olsun :Saruboceq:

ileriye bak hiç bişi boşuna yaşanmıyor bi hikmet mutlaka var daha mutlu olacağına inanıyorum.

çok geçmiş olsun yolunuzda bahtınızda şans kapılarınızda hep açık olsuna.s.
ne kadar şanslısınız ki sizi yeniden evine alan babanız ve aileniz var
türkiyedeki birçok kadın böyle aileye sahip değil:çok üzgünüm:
size kalan toparlanıp ve yaşananları unutup hayata kaldığı yerden tam gaz devam etmekhihoyyyt
mutlu bir ömür sizi bekliyor inşallah:Saruboceq:

Rabbim hakkinda ne hayirlisi ise onu versin gulum, bundan sonra guzel seyler hep seninle olsun, sen bunu hak ediyorsun optum canim benim .

cnm inan bende cok üzüldüm eski günler geldi gecti biran aklmdan ama hakkinda hayirlisi buymus demekki böyle oldu cnm hersey gönlünce olsun

hakkında hayırlısı olsun.hayat sana yeni mutluluklar yepyeni umutlar getirsin.

sadece günlükten okuduklarım kadarıyla tanıyorum seni..
çok şaşırdım.
ama sen bu sonuçtan mutluysan,yani en azından daha iyi olacağın bir karar verdiysen,
bize de sana destek olmak düşer.
Rabbim güzel yüreğine göre versin.
Yaşanan herşey biz insanlar için.
umarım hep güzelliklerle,güzel insanlarla karşılaşırsın ömrün boyunca..

sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…