Sonunda Bitti!

mevlam neylerse güzel eylerr..hakkımızda hayırlı olanı nasip etsinnnn

bundan sonraki hayatınn inşş daha mutlu daha huzurlu günler geçirmen dileğiyleee
:Saruboceq:

Teselli edecek cümleler ürütmek çok zor olur böyle durumlarda sevgili arkadaşım..
Zaten söylenen hiç bir şeyinde anlamı olmaz, içinde kopan fırtınayı düşünecek olursak,
ama yinede artık yeni sayfalar açılmak üzere hayatında...
Bundan sonra bu sayfaları dolduracak her şeyin ama herşeyin sana duygularına önem veren özen gösteren şeyler olması dileğim canım :Saruboceq:
Kucak dolusu sevgiler..............

Canım benimmm hakkında hayırlısı olsun eğer evliyken mutsuzsan ve çabalarınıza rağmen kurtaramadıysan dilerim bıundan sonra tahmin ettiğinden daha fazla mutlu olursun yüerğimiz dualarımız seninle canım

inşalalh bundan sonra hep mutlu olursun...
üzüntülerin sadece bu günlerde kalır...
rabbim hakkında hayırlısını versin canım...

her şer de bir hayır vardır.olan olmuş hakkında hayırlısı olsun .artık geleceğe çevir yüzünü ve önüne bak tatlım .eskiyi hatırlamak acı verir insana .kolay değil tabi iyisiyle kötüsüyle acısıyla tatlısıyla bir hayatı paylaştın .dilerim çabuk geçer zaman senin için ve yaran çabuk kabuk bağlar

yeni bir hayat..
yeni başlangıçlar..
umarım allah gönlünün her istediğini hayırlısıyla verir sana ..
herşeyin en güzeline layıksın çok öpüyorum seni en kısa zamanda görüşmek dileğiyle izmirde Şeniz

:Saruboceq:bundan sonra hakkinda hayirlisi ne ise o olsun senin icin insallah:Saruboceq:
:Saruboceq:herseyin en güzeli
en özeli
daima gönlünce olsun insallah:Saruboceq:

yepyeni yeni bir sayfa
yepyeni bir hayat
yepyeni umutlar seni bekliyo

hakkında hayırlısı olsun.
Rabbim yeni hayatında sadece mutluluklar ve güzel şeyler getirsin sana inşallah.

damlacım bundan sonraki hayatında mutluluk diliyorum sana
sen herşeyin en iyisini hak ediyorsun hakkında hayırlısı
diyorum ve söyleyecek başka bir söz bulamıyorum.........

allah hakkınızda hayırlısını versin önemli olan anlaşamış ve beraber karar vermeniz...seninle bi tanışıklıgımız yok ama yazılarından ve efsunumla resimlerinden biliyorum cnm yazıyı görünce önce hızla altına indim alıntı falan mı bişey mi anlatıo die öle olmadıgını görünce şaşırdım ...mutluyluklar canım gülen yüzün hiç solmasın....

mutluluklar seninle olacaktır inş yeni hayatında huzurlu ve mutlu zamanlar geçirmen dileklerimle çok öpüyorum

Umarım hakkında hayırlısı olur canım...Allah gönlüne göre versin herşeyi...

çok şey yazılabilir yada hiçbirşey...1 ay önce tüp bebek tedavinizi takip ediyorduk şimdi boşanma haberinizi duydum. hayat insana herşeyi getirebiliyor...hakkınızda hayırlısı olsun. zor bir dönem allah yardımcınız olsun. rabbim bir kapıyı kapar yenisini açar. bundan sonraki hayatınızda daha mutlu olmanızı dilerim...

Bundan sonra dılerım cok mutlu olursun
her dogan gunes sana huzur ve mutluluk getırır..hayırlısı olsun

kuzum hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah
sen nasıl mutlu olacaksan
sana mutluluklar diliyorum herşey gönlünce olsun dıbıtısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…