Sonunda Bitti!

Canım hakkında hayırlısı olsun
sen kendin için en iyi olan kararı bilirsin
Allah bundan sonra yolunu açık etsin
gönlüne göre versin inşallahŞeniz

Damlacığım,senin için bundan sonra herşeyin daha iyiye gitmesini diliyorum....:Saruboceq:

Her şerde bir hayır vardır
hakkında hayırlısı olsun umarım bundan sonraki hayatında mutlu olursun dıpım

Diptiscigim canim hemserim herseyin hayirlisi. Daha cok gencsin zararin neresinden donersen kardir demisler ve dogru demisler. Mutsuz yasamaktansa biraz uzulur normal hayatina devam edersin bir sure sonra. Hersey gonlunce olsun.

tatlım ya çok üzüldüm sabah iyiydim ama öglenden sonra bir tuhaflaşmıştım demekki bunu duycaktım ne yazılır ne sıgar bir kaç satıra..................yıgıldım kaldım resmen rabbim yardımcın olsun inş.........seni çok seviyoruz sen topiğimize gelmesende hep kalbimizde olacaksın

Hakkınızda hayırlısı olsun..
bende konuyu açanın siz olduğunu görunce son çocuk denememdi artık biitti bundan sonra denemeyeceğim gibisinden falan yazdınız sandım..
umarım hayatınızın bundan sonraki dönemlerinde daha çok ama çok mutlu olursuunuz ...

allah yolunu açık etsin zor bir durum fakat mutsuz giden bir evlilik daha zor o yüzden kendini üzme etrafın sözlerine kulaklarını tıka ve kendin için yaşamaya devam et mutluluklar yeni hayatında

diptis canim hakkinda hayirlisi olsun
senin icin yeni bir hayat basladi umarim hep mutlu olursun
Allah karsina hep iyi insanlar cikarsin:Saruboceq:

canım benim inan ne diyeceğimi bilmiyorum bana hayatınla ilgili büyük değişme dediğinde gizlemeyeceğim çok farklı bişey beklemiştim.Bizler asla birgün evliliğimiz bitsin diye evlenmiyoruz biliyorum ama aynı evin içinde yıllarca mutsuz yaşayıp bunuda kendine ve eşine yaşatıp kendini buna mahkumetmen kadar büyük haksızlık olamaz .inan bişey diyemiyorum üzülmedim desem yalan olur.3 yılını paylaşmışsın ama güzel bir tarafı varki bir bebek bırakmadınız boynu bükük.ıkinizde yetişkinsiniz kararınıza saygı duymak gerekir.hakkınızda hayırlısı olmuştur umarım ve bunların izlerini biran evvel atlatıp yep yeni çok güzel bir hayata başlarsın ve çok çok çok mutlu olursun (kii şimdiden rahatladığına eminim)canım benim..

dıptısım seninde yazdığın gibi acaba diyordum belki bir yolu vardır..
belki ikisi de yanlış düşünüyordur geri dönüşü olur..
ama bitmiş..
kaderde ne varsa o yaşanıyor canım..
hayırlısı buymuş demek hakkında..
sen kendine iyi bak.. sağlığını koru..
hayat herşeye rağmen devam ediyor..
Allah bundan sonra yüzünü güldürsün inş..
çok mutlu olursun inş canım..

evet benim olumsuz bütün durumlarda kullandığım herşeyde bir hayır vardır lafının en canlı örneğisin

tüp bebek denemende seninle heyecanlanmış
gerçekleşmeyincede seninle birlikte üzülmüştük

demekki hayırlısı gerçekleşmemesiymiş

umarım bundan sonraki yaşantında herşey gönlünce olur şansın bol olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…