Sadece çok haklıymışsınız diyorum . Ben yorumumu yapmak için acele etmişimGüzel reklam olmuş, ancak Türkiye'nin en iyi doktoru demek için o alandaki tüm tanınmış doktorlara muayene veya ameliyat olmak gereklidir diye düşünüyorum. Diğer alanlarda yorum yapamam ama kendisine burun ameliyatı yaptırmayı düşünen arkadaşlar burun ameliyatı konusundaki başarılarını aşağıdaki mesajımdan okuyabilirler.
Problem mi yaşıyorsunuz?Sadece çok haklıymışsınız diyorum . Ben yorumumu yapmak için acele etmişim
Sadece çok haklıymışsınız diyorum . Ben yorumumu yapmak için acele etmişim
Sizinki yine 6 ay sonra düşmüş..benim burun ucu 1 ay zor dayandiKulak kıkırdagımdan kıkırdak alınarak burun ameliyatım gerçekleşti . Ama 6 ay sonra burun düştü ve şimdi hiç nefes alamıyorumm
doktormuyduSizinki yine 6 ay sonra düşmüş..benim burun ucu 1 ay zor dayandi
Size samimiyetle birini tavsiy e edeceğim. İsterseniz araştırın . Ameliyatımı yinelersem ondan başkasına yaptırmayı düşünmüyorum . Doç. DrMurat SonguÇok üzücü... malesef her doktorun iyi ya da kötü sonuçları oluyor. Bu durum biraz şana sanırım. Ne kadar en pahalısı en iyisidir algısı olsa da böyle durumlarla karşılaşınca gerçeği görüyoruz. Ben de bu yüzden yavaş yavaş vazgeçmeye başlıyorum özelde çalışan pahalı doktorlardan.
Yok ..ben başka doktorda ameliyat oldum..ama burun ucu düşmesi belliki çok sık yaşaniyor..Aynı
doktormuydu
Çok iyi sonuçlar alındığını duydum . Doç. Dr. Murat songu dan . Bir araştırın istersenizYok ..ben başka doktorda ameliyat oldum..ama burun ucu düşmesi belliki çok sık yaşaniyor..
Ben kendisine ameliyat oldum ve revizyon olmak zorundayımÇok iyi sonuçlar alındığını duydum . Doç. Dr. Murat songu dan . Bir araştırın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?