Sonunda bende Turkiyenin En iyi Doktoruna burun rinoplasti ameliyatimi oldum .

Esin1966

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
24
9
36
58
Ben 1 yil once goz kapaklarimdaki asiri dusme nedeniyle Dr. Nebil Bozdogan a basvurdum .Asiri panik atagima ragmen Nebil beyle gorusup hemen operasyona karar verdim ve o gun sorunsuz bir sekilde gerceklestirdik. Sonrasindada hic bir sorun yasamadim . Dun so rinoplasti ameliyatimida gerceklestirdi o mukemmel doktorum . 6yil onceki burun operasyonumda burun ucu kikirdagim alinmis . Nebil bey kulak kikirdagimdan buruna gerekli olan kismi aldi ve burun ameliyatimi gerceklestirdi. Sonuc gene mukemmel. Hic agri kesici almadim . Suan hala hastanedeyim . Taburcu islemlerim suruyor. Lutfen NEBIL beyle gorusmeden operasyona karar vermeyin . Engin tecrubesi vesamimi ve babacan tavirlariyla tek gecerim .iyiki tanimisim sizi Nebil hocam.

Güzel reklam olmuş, ancak Türkiye'nin en iyi doktoru demek için o alandaki tüm tanınmış doktorlara muayene veya ameliyat olmak gereklidir diye düşünüyorum. Diğer alanlarda yorum yapamam ama kendisine burun ameliyatı yaptırmayı düşünen arkadaşlar burun ameliyatı konusundaki başarılarını aşağıdaki mesajımdan okuyabilirler.

Eğer burnunuzda kemik eğriliği varsa ve nefes almakta güçlük çekiyorsanız kesinlikle Nebil Bozdoğan'a ameliyat olmayın derim. Septum deviasyon sorunu açısından en ufak bir düzelme olacağını sanmıyorum. Septum deviasyon için bir KBB uzmanına ameliyat olmanızı öneririm. Nebil Bozdoğan'a ameliyat olduktan bir süre sonra nefes almamda hiçbir düzelme olmayınca muayene olduğum KBB doktoru burnumdaki kemik eğiriliğinin fena halde olduğunu söylemişti. Bu da ameliyatta kemik eğriliği adına en ufak bir işlem yapmadığı veya var olan eğriliği daha da kötü bir duruma soktuğunun göstergesiydi maalesef.

Öte yandan eğer Nebil Bozdoğan'a burun estetiği yaptırmayı düşünüyorsanız da uzak durun derim. Allah korusun asimetrik bir burun ve kalıcı morluklarla baş başa kalma ihtimaliniz az değil. Tabi ki başarılı olduğu operasyonlar da vardır ama başarısız operasyonlarının da sayısının az olmadığını kendisi hakkında yapılan birçok olumsuz yorumdan görebilirsiniz. Keşke hastalarına sadece başarılı operasyon sonrası resimler yerine başarısız olanları da gösterip riskler hakkında aydınlatsalar.

Not: Kişilik olarak hocaya hiçbir sözüm yok, ilgili bir doktor. Ayrıca herhangi bir doktor önerim de yok. Sadece burun estetiği için uzak durmanızda yarar olduğunu belirtmek ve ameliyat olmayı düşünen kişileri uyarmak istedim. Yine de bütün uyarılara rağmen olmak isteyen riskleri göze alıp olabilir tabi ki. Bu durumda inşallah o arkadaşların ameliyatları sonrasındaki durum da hocanın başarısız burun ameliyatları gibi olmaz. Geçmiş olsun.

Sadece çok haklıymışsınız diyorum . Ben yorumumu yapmak için acele etmişim

Kulak kıkırdagımdan kıkırdak alınarak burun ameliyatım gerçekleşti . Ama 6 ay sonra burun düştü ve şimdi hiç nefes alamıyorumm

Çok üzücü... malesef her doktorun iyi ya da kötü sonuçları oluyor. Bu durum biraz şana sanırım. Ne kadar en pahalısı en iyisidir algısı olsa da böyle durumlarla karşılaşınca gerçeği görüyoruz. Ben de bu yüzden yavaş yavaş vazgeçmeye başlıyorum özelde çalışan pahalı doktorlardan.

Size samimiyetle birini tavsiy e edeceğim. İsterseniz araştırın . Ameliyatımı yinelersem ondan başkasına yaptırmayı düşünmüyorum . Doç. DrMurat Songu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…