Çok sevindim canım, gözünaydın. Sayende bütün ameliyat sürecim gözümün önünde geçti :) Bende iyileşir iyileşmez iç çamaşır mağazalarına saldırmıştım, dantelli desteksiz sütyen kullanabilmek şahane bir duyguydu ama daha da şahanesi hiç sütyen kullanmamana rağmen dimdik duran ve herkesi kıskandıran haller, Sütyen yok dediğimde kızlar inanamıyorlar dokunup kontrol ediyorlar şoktalar , ben de diyorum benim sütyen deri altında kalıcı :)) Canım tekrar geçmiş olsun kafana takılan birşeyler olursa her zaman sorabilirsin, 5 yıllık kıdemli estetikli olarak hazırım her
burada yazsn arkadaşlar genelde yeni ameliyat olanlar oluyor yani max 1-2 yil gecmis. o yuzden 5 yillik kideminiz olmasi benim icin onemli çünkü baya sey okuduktan sonra anladim ki gerekiyorsa yaptiricaksin arkadasim ve cok da guzel oluyor. (Ki bu yuzden bi hafta içinde ameliyat olucam ben de :) )benim merak ettigim ise sonrası yani bi bes yil gectikten sonra yillar icinde yani, sekil olarak his olarak ya da ne bilegim baska bisey olabilir nasıl oluyo. memnun musun su anda