sonunda bende oluyorum yuppi

Slm, şimdi asistan ile görüştüm ben hastahanede kaldığın gün hemşireler yardımcı oluyorlar dedi. refakarcı gerekmiyor bizde dedi. Korkuyorum biraz ama mecburen kalacağım ben . Ameliyatına gerecek olan hemşire yakında oturuyor arada bir gelip bakacak . O bakımdan şanslıyım yinede
İyi yapmışsınız arayarak kastettiğim buydu zor bi anda yardımcı olacak biri var ise sorun yok. Hastabakıcılar da var zaten ama baştan görüşüp bilgi almak şart. İnşallah kolay olur sizin için. Enazından ilk gün ilk gece yardımcı olsalar ertesi gün ağrı devam etsede bişekilde başınızın çaresine bakabilirsiniz

İyi yapmışsınız arayarak kastettiğim buydu zor bi anda yardımcı olacak biri var ise sorun yok. Hastabakıcılar da var zaten ama baştan görüşüp bilgi almak şart. İnşallah kolay olur sizin için. Enazından ilk gün ilk gece yardımcı olsalar ertesi gün ağrı devam etsede bişekilde başınızın çaresine bakabilirsiniz
Evet, dememiş olsanız aklımda yoktu . Bilgi alınca daha rahat ettim şu anda .

Ben göğüslerin önceki halini albüm yapmıştım ve böylece ameliyat olmadan aylar önce burdaki diğer kızların ameliyat sonuçlarını görebildim. fotoğrafın olduğu Zaman seni iZlemeye alırlar :KK66:
Aleph87 Aleph87 bir tane resim ekledim , bende senin resimlerini görebilmeliyim . Henüz ameliyatı olmadım ama çok az kaldı .

Nazzozz isimli üyeye güvenebilirsiniz arkadaşlar meme fotosu yok ama benim doktorumlada görüşecek konuştum kendisiyle randevusunuda aldı erkek ya da güvenilmez biri değil bilginiz olsun. Sadece yaptıracağı zaman öncesi sonrası şeklinde koyacağını söyledi. Zaten albümünde de kendi fotosu var. Yine siz bilirsiniz yardımcı olabilmek için yazdım

Buarada tek kalacak olan üyeler ameliyattan çıktıktan sonra ilk gün tvde ses açık kalmış telefonum şarjda şekilde uyuyakalmışız eşim de yan tarafta uyuyakalmıştı. Uyandırmaya kıyamadım ve yarım metre ötedeki kumandaya ve telefonuma uzanıp alamadım. Çişimi tuttum enson baktım dayanamicam eşime seslenip uyandırdım. Gerçekten hareket edemiyor insan tam dik şekilde uyumuş olmama rağmen kalkamadım. Kasüstüyse bilemem ama kasaltı olacaksanız sadece ağrıdan değil kaslar uyuşuk oluyor kullanamıyorsunuz göğüs ve karın kasları o haldeyken gövde yardımsız kalkamıyor. Yanınızda kimse olmayacağını ameliyat olacağınız yere söyleyin masıl bi yardımda bulunabilirler diye konuşun yanınızda bulunacaklar mı sürekli öğrenin. Aksi halde sinirden ağlar insan. Korkulacak bişey yok ama birinin olması şart.
Daha evvel tek kalmış kasaltı ameliyat olmuş biri var ise yazsın fikir versin tabiki. Ama ben kalamazmışım bunu gördüm.
:)) yeni farkettim bildirimlerin arasında kaynamış teşekkürederim :)) bu akşam için heyecanlıyım :)) ayrıca fonda şu müzik çalsın benim için "dişiyim ben dişiym dişiyim dişiyim herkese ispat ederim lay lay lay lay..(müzik bir dezenfektan reklamından kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm herkesi hasta ederim adlı nadide mikrop isimli eserden alıntıdır :))

Canım çok geçmiş olsun, yeni ciciklerin hayırlı olsun
Bi kaç sorum olacak sana bende uzun zamandır Ayşegül hanimi takip ediyorum ve ilk defa aklimda bi doktor var.. Hiç bir doktora daha önce muayne olmadim. Benimde kuru incirlerle psikolojim dertte.. Ankarada yasiyorum. Sen istanbulda mi yasiyorsun? Ameliyattan sonra bir gece kalmissin kalmasam çok sorun yasar miyim? Yanimda refakatçi olmasi iyi oluyor mu? Muayneden sonra ne kadar sürede ameliyat oldun? Birde kas altı istiyorum Ayşegül hanim hastanin isteklerini dikkat ediyor mu :KK16:
Çok isim araştırdığım için ve bayan dr ları son seçenek diye elediğim için hafızamı zorluyorum şu an ama bir dr un çok adı geçiyordu adı da ayşegüldü sonra onu öven 5kişinin de aynı ip den aynı bilgisayardan girdiği tespit edilip üyelikleri sonlandırılmıştı kk moderatör tarafından bunların hepsini okudum ama dr un soyadını hatırlayamıyorum istersen kk yönetime yazıp sor elbette burada gerçekten kendisine ameliyat olan arkadaşlar da yazmıştır ve onların üyeliği durduğuna göre gerçek hastasıdırlar ve memnundurlar bu dr hanım gerçekten çok başarılı da olabilir sadece bi seveni iyilik yapmak isteyip böyle bi yola başvurup yakalanmış olabilir ben sadece okuduğumda şaşırmıştım sizinle de paylaşmak istedim keşke soyadı neydi hatırlasaydım da bu kdar havada kalmasaydı mesajım.. üzgünüm..

Canım çok teşekkür ederim, sorularima cevap verdiğin için.. Benim ameliyatim biraz gizli olacak sadece nisanlim biliyor.. Onunda işlerini ayarlayip izin alması sıkıntı olacak.. Hemen olmak istiyorum, refakatçi çok onemli diyorsun ufff bilmiyorum ne yapcam ilk defa bi doktora bu kadar ısındım :KK43:(((
Merhaba, bende ankaradayım, dr um haldun kamburoğlu, ben memnunum çok şükür, siteden diğer haldun beye yaptıran arkadaşlarda çok memnun. Tavsiye ederim yani eğer ankara da dr arıyorsanız:)

Çok sevindim canım, gözünaydın. Sayende bütün ameliyat sürecim gözümün önünde geçti :) Bende iyileşir iyileşmez iç çamaşır mağazalarına saldırmıştım, dantelli desteksiz sütyen kullanabilmek şahane bir duyguydu ama daha da şahanesi hiç sütyen kullanmamana rağmen dimdik duran ve herkesi kıskandıran haller, Sütyen yok dediğimde kızlar inanamıyorlar dokunup kontrol ediyorlar şoktalar , ben de diyorum benim sütyen deri altında kalıcı :)) Canım tekrar geçmiş olsun kafana takılan birşeyler olursa her zaman sorabilirsin, 5 yıllık kıdemli estetikli olarak hazırım her

burada yazsn arkadaşlar genelde yeni ameliyat olanlar oluyor yani max 1-2 yil gecmis. o yuzden 5 yillik kideminiz olmasi benim icin onemli çünkü baya sey okuduktan sonra anladim ki gerekiyorsa yaptiricaksin arkadasim ve cok da guzel oluyor. (Ki bu yuzden bi hafta içinde ameliyat olucam ben de :) )benim merak ettigim ise sonrası yani bi bes yil gectikten sonra yillar icinde yani, sekil olarak his olarak ya da ne bilegim baska bisey olabilir nasıl oluyo. memnun musun su anda

Merhaba;Mesajını yeni görebildim o nedenle geç cevap oldu aslında ben tüm hikayemi ayrı bir konu başlığında anlattım onu da okumanı tavsiye ederim http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/48589092/
Hiç bir değişim yk aksine daha da doğallaştı hiç bir şekilde anlaşılmıyor bile, o nedenle rahat olabilirsin
Şimdiden geçmiş olsun, sevgiler
cok
Teşekkürler cevabınız icin, bunlari duymak rahatlatiyo insani çünkü :) @yuksekokceler_2016

selam kızlar ben hep küçük göğüsten şikayet ettim 30 yaşındayım ve 1 doğum yaptım zaten küçük hatta dümdüz olan memelerim iyice soldu çürümüş incire döndü.Dr. Ayşegül sivriye ameliyat olcağım 10 gün sonra 2 dr ile daha görüştüm ama hanım dr a karar kıldım ve gördüğüm kadarıyla çok da iyi işler çıkarıyor. inşallah ameliyattan sonra daha mutlu bi şekilde aranıza döneceğim ve musmutlu olacağım sadece şunu sormak istiyorum çok ağrım olurmu sigara çok içmem öyle triyaki değilim yani bunun etkisi olurmu zaten son 4 gün içmeyin dedi umarım olmaz çünkü ilgilenmem gerekn bi evladım var şimdiden teşekkür ederim ......kızlar sonuç 3. Sayfada

selam kızlar ben hep küçük göğüsten şikayet ettim 30 yaşındayım ve 1 doğum yaptım zaten küçük hatta dümdüz olan memelerim iyice soldu çürümüş incire döndü.Dr. Ayşegül sivriye ameliyat olcağım 10 gün sonra 2 dr ile daha görüştüm ama hanım dr a karar kıldım ve gördüğüm kadarıyla çok da iyi işler çıkarıyor. inşallah ameliyattan sonra daha mutlu bi şekilde aranıza döneceğim ve musmutlu olacağım sadece şunu sormak istiyorum çok ağrım olurmu sigara çok içmem öyle triyaki değilim yani bunun etkisi olurmu zaten son 4 gün içmeyin dedi umarım olmaz çünkü ilgilenmem gerekn bi evladım var şimdiden teşekkür ederim ......kızlar sonuç 3. Sayfada
Bugün ben bir doktora gittim.Masasının úzerinde cam gibi şeffaf şeyler vardï.Meğer silikonlarmış.Çok güzeldi.Cesaret edebildiğimde ben de olacağım.

X