sonunda bende oluyorum yuppi

TurkContes

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
221
333
selam kızlar ben hep küçük göğüsten şikayet ettim 30 yaşındayım ve 1 doğum yaptım zaten küçük hatta dümdüz olan memelerim iyice soldu çürümüş incire döndü.Dr. Ayşegül sivriye ameliyat olcağım 10 gün sonra 2 dr ile daha görüştüm ama hanım dr a karar kıldım ve gördüğüm kadarıyla çok da iyi işler çıkarıyor. inşallah ameliyattan sonra daha mutlu bi şekilde aranıza döneceğim ve musmutlu olacağım sadece şunu sormak istiyorum çok ağrım olurmu sigara çok içmem öyle triyaki değilim yani bunun etkisi olurmu zaten son 4 gün içmeyin dedi umarım olmaz çünkü ilgilenmem gerekn bi evladım var şimdiden teşekkür ederim ......kızlar sonuç 3. Sayfada

Son düzenleme:
selam kızlar ben hep küçük göğüsten şikayet ettim 30 yaşındayım ve 1 doğum yaptım zaten küçük hatta dümdüz olan memelerim iyice soldu çürümüş incire döndü.Dr. Ayşegül sivriye ameliyat olcağım 10 gün sonra 2 dr ile daha görüştüm ama hanım dr a karar kıldım ve gördüğüm kadarıyla çok da iyi işler çıkarıyor. inşallah ameliyattan sonra daha mutlu bi şekilde aranıza döneceğim ve musmutlu olacağım sadece şunu sormak istiyorum çok ağrım olurmu sigara çok içmem öyle triyaki değilim yani bunun etkisi olurmu zaten son 4 gün içmeyin dedi umarım olmaz çünkü ilgilenmem gerekn bi evladım var şimdiden teşekkür ederim
Merhaba, kararınız hayırlı olsun. Ağrı kişiden kişiye ve uygulanan tekniğe göre değişiyor. Aynı zamanda doktorun eli ve tekniği de önemli. Sigarayı ne kadar erken bırakırsanız ve ne kadar geç başlarsanız iyileşme süreci için, dikiş izleriniz için, ödeminiz için, ameliyat sonrası narkosu kolay atabilmeniz için vs vs o kadar iyi olur. İlk 3-4 gün yanınızda sürekli bulunabilecek birisi olması daha iyi. Genelde çocuğu kucağa alabilcek durumda olamazsınız. Hem bu silikonlar, dikişleriniz için de daha sağlıklı. Ben ilk 2 gün yataktan kalkarken destek aldım sonra kendim yatıp kalktım. Evde kendimi iyi hissettikçe kalkıp yürüdüm vs zor bir ameliyat sonrası süreci geçirmedim. Sadece sırt üstü yatmaktan dolayı biraz sırtım boynum vs ağrıdı, ben normalde yüzüstü yatarım çünkü. :) herkesin iyileşme süreci farklı oluyor ama genel olarak ağır bir ameliyat değil 10 güne ameliyat olduğunuzu unutmanız muhtemel. Umarım kolay bir şekilde atlatırsanız.

Tşk canım bilgilendirdiğin için ama benim ameliyatımı kimse bilmiyor yani kimdesen yardım alamam peki sizin kaç cc yaptırdığına hiç pişman oldunmu şimdi durum nedir çok sert kalıyormu ben 1.60 kilom ise 54 300 cc istiyorum Nasıl durur acaba

Tşk canım bilgilendirdiğin için ama benim ameliyatımı kimse bilmiyor yani kimdesen yardım alamam peki sizin kaç cc yaptırdığına hiç pişman oldunmu şimdi durum nedir çok sert kalıyormu ben 1.60 kilom ise 54 300 cc istiyorum Nasıl durur acaba
Doktorunuz size cc söylemedi mi ? Hangi teknikle ameliyat olacaksınız

300 cc dedi ama büyük olurmu bilemem teknik derken neyi kastediyor onu tam olarak anlamadım bide kas altı daha ağrısız ve doğal duruyormuş doğrumu acaba
300 cc normal bir boyut ve büyük değil . Ben yapı olarak çok zayıfım ve bende 300 cc var çocuğum da yok evli de değilim. Kas altı daha zor bir süreçtir, kaslar kesildiği için kol hareketi daha kısıtlanır, daha doğal olur çünkü silikon kasın altındadır. Elinize gelme ihtimali üst tarafta yoktur, silikonun altı açıkta kaldığı için ilk zamanlar o belki belli olabilir ama zamanla geçer.

300 cc normal bir boyut ve büyük değil . Ben yapı olarak çok zayıfım ve bende 300 cc var çocuğum da yok evli de değilim. Kas altı daha zor bir süreçtir, kaslar kesildiği için kol hareketi daha kısıtlanır, daha doğal olur çünkü silikon kasın altındadır. Elinize gelme ihtimali üst tarafta yoktur, silikonun altı açıkta kaldığı için ilk zamanlar o belki belli olabilir ama zamanla geçer.
Ağrısı ne kadar sürer bilmem ama bence silikonun ele gelmesi saha kötü birşey gibi bilgilendirdiğin çok tşk ederim canım benim

Ağrısı ne kadar sürer bilmem ama bence silikonun ele gelmesi saha kötü birşey gibi bilgilendirdiğin çok tşk ederim canım benim
Merak etmeyin bünyeyle de alakalı tabiki ama 2 hafta sonra tüm rutinlerinize dönersiniz, ameliyatı bile unutursunuz muhtemelen :) rica ederim.

selam kızlar ben hep küçük göğüsten şikayet ettim 30 yaşındayım ve 1 doğum yaptım zaten küçük hatta dümdüz olan memelerim iyice soldu çürümüş incire döndü.Dr. Ayşegül sivriye ameliyat olcağım 10 gün sonra 2 dr ile daha görüştüm ama hanım dr a karar kıldım ve gördüğüm kadarıyla çok da iyi işler çıkarıyor. inşallah ameliyattan sonra daha mutlu bi şekilde aranıza döneceğim ve musmutlu olacağım sadece şunu sormak istiyorum çok ağrım olurmu sigara çok içmem öyle triyaki değilim yani bunun etkisi olurmu zaten son 4 gün içmeyin dedi umarım olmaz çünkü ilgilenmem gerekn bi evladım var şimdiden teşekkür ederim
ÇÜRÜMÜŞ İNCİR BENZETMESİNİ DE İLK KEZ DUYDUM.:KK70:BEN BENİMKİLERE İÇİ BOŞALMIŞ,SÖNMÜŞ BALON GİBİ DİYORDUM.BU DAHA GÜZEL Bİ BENZETME OLMUŞ:KK9:

kaça yaptırıosun cnm neye malolcak

merhabalar kararınız hayırlı olsun yaşadığınız süreci bizimle paylaşırsanız sevinirim bende karar aldım ama emzirme dönemim yeni bitti bekleme aşamasındayım bu arada formda okuyorum süreci takip ediyorum ve dr arayışım sürüyor tecrübeli arkadaşların yönlendirmesi iyi oluyor.

merhabalar kararınız hayırlı olsun yaşadığınız süreci bizimle paylaşırsanız sevinirim bende karar aldım ama emzirme dönemim yeni bitti bekleme aşamasındayım bu arada formda okuyorum süreci takip ediyorum ve dr arayışım sürüyor tecrübeli arkadaşların yönlendirmesi iyi oluyor.
Tşk canım ben öyle heycanlıyım ki ergenlik te dahil hiç sivilcem çıkmadı ama şaka gibi sivilcelerim çıktı heyecandan inşallah sonu iyi olur bi çıkayım sağ salim inşallah yazacağım cuma günü oluyorum :halay::halay::halay:

30 yaş ve bir çocuk, hikayeniz bana benziyo :))
umarım herşey istediğiniz gibi olur, ben de operasyon kararını kafamda verdim ama sonraki süreç nasıl olur, gerek var mı ki, yoksa ben mi abartıyorum gibi gibi deli sorular hala kafamda. o yuzden sizi yakından takip ediyor olacağım :)))

bir de bişey sormak istiyorum. ben daha ilk doktor muayenemi olmadım. kafamda isim belirledim ama uygun olduğum tarihi bekliyorum. Doktorla ilk görüşmede bu cc'yi belirlemek için ölçüm falan yapmıyor mu? yani bizim isteklerimiz takılacak silikon boyutunu yüzde kaç etkileyip değiştiriyor sizce? takılacak olan silikon boyutu az bucuk belli biz bosuna mı kafa yoruyoruz acaba :KK57::KK56:

Tşk canım ben öyle heycanlıyım ki ergenlik te dahil hiç sivilcem çıkmadı ama şaka gibi sivilcelerim çıktı heyecandan inşallah sonu iyi olur bi çıkayım sağ salim inşallah yazacağım cuma günü oluyorum :halay::halay::halay:
hadi hayırlısı son 2 gün heyecanlı bir süreç bende sabırsızlanıyorum inş herşey yolunda gider cnm kendini iyi hissedince bizleri habersiz bırakma yaz mutlaka..

bir de bişey sormak istiyorum. ben daha ilk doktor muayenemi olmadım. kafamda isim belirledim ama uygun olduğum tarihi bekliyorum. Doktorla ilk görüşmede bu cc'yi belirlemek için ölçüm falan yapmıyor mu? yani bizim isteklerimiz takılacak silikon boyutunu yüzde kaç etkileyip değiştiriyor sizce? takılacak olan silikon boyutu az bucuk belli biz bosuna mı kafa yoruyoruz acaba :KK57::KK56:
slm cnm evet kesinlikle belli bir ölçü var her bedenin kapasitesi farklı aşağı yukarı isteğimize yakın bir ölçüyle ameliyat anında deneyerek karar veriyor tüm dr lar en azından bir aylık araştırma sonucum bu yönde ve kas altı kas üstü daha iyi gibi bir kavram söz konusu değil tamamen bizim meme dokumuza ve o yapılacak ölçümlere bağlı bu kararlar.. bende 5 kasım ve 12 kasıma 2 dr dan randevu aldım ikisinden biriyle anlaşıp bana en çok uyanla ameliyat olmaya karar verdim 2 dr unda hastası en yakın arkadaşlarım bakalım hayırlısı..

X