Nişan Sonunda bende Nisanlandimmm

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

eeebruuu

02.12.2011 Seni Seviyorum
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
203
0
116
Almanya
Evet Kizlar bekledim bekledim ve sonunda bende Nisanlandim :teytey:
Nisanlimla gercekten zor yillar gecirdik ama sonunda Zafer bizim oldu ve dünya evine girmeye adim adim yaklasiyoruz.
O kadar cok sey takmistim ki kafama Pasta vaktinde gelecek mi Orkestra güzel calacak mi vs vs ama hersey yolunda gitti cok Sükür... Elbiseme herkes hayran kaldi (ben begenmiyordum) saclarim harikaydi...O kadar güzel oldu ki hersey anlatamam hersey Rüya gibiydi Nisanlima resmem yeniden asik oldum dün gece :asigim:
Cok Mutluyum Kizlar Allahim Hepinize Nasip Etsin
Fotografcinin cektigi resimleri 2 Hafta sonra alabiliyorum elime gecer gecmez ekleyecegim suan Salona girerken cekilen bir resimi ekliyorum :)

canım ben kolay kolay bişi begnmem ama elbısen gercekten guzelmiş ve sana cok yakısmıs belkıde elbıseyı guzelleştıren sendın öyle degılmıopuyorumnanaktan

canım nişanlığın gayet süper neden beğenmedin ki aayyyy darısı başıma sanada mutluluklar

canım nişanlığın gayet süper neden beğenmedin ki aayyyy darısı başıma sanada mutluluklar

Amin Canim umarim en kisa zamanda sende bu mutlulugu tadarsin :)
Elbisemi begenmemem konusuna gelince, bu elbise normalde tarlatansiz bir model ben illaki tarlatanla giymek istedim kabarik bisey istedim ve elbisenin modeli öyleki tarlatanla giyince karin bölgesinden genislemeye basliyor ve zaten kilo var böylece karnimi bayagi bir siskin gösterdi. Ama dün toparlayici korse giydim ve o kadar belli olmadi belki kosturmaktanda biraz kilo kaybettim belli olmadi

çoook güzel olmuşsunuz Allah bir yastıkta yaşlandırsın:)

maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…