sonunda bende meme büyütme ameliyatı yaptırdıım..

BSTE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2008
8
0
41
selam arkadaşlar
bugün 4.günüm herşeyi detaylandırmak gerekirse; ameliyattan önce hiç meme dokum yoktu hatta göğüs altı çevrem de çok dar 70cm bile değil nerdeyse. bu nedenle ben nekadar büyük bir protez istesemde vücut kapasitem 300 cc yuvarlak high profili kaldırdı. meme dokusu olmayanlara damlayı tavsiye etmiyorum çünkü bana kas altı yuvarlak takıldı ve hala şişliklerimin olmasına rağmen aşırı doğal duruyor. ayrıca ameliyatım ssk da yapıldı. hiçbir problem yaşamadım oldukça ilgilendiler ben bile bukadarını beklemiyordum. sorusu olanlara memnuniyetle cevap verebilirim ve son olarak şunu söliyim aklınızda ameliyat varsa asla uzatmayın bi an önce olun...:KK52:

geçmiş olsun canım merak ettim şimdi bak :KK1::KK23:

Son düzenleme:
Çookk geçmiş olsunnn:KK71:
Ben de yaptırmak istiyorum,ama damla daha doğal durur diye düşünüyorum.
Çünkü zayıf bir vücutta,iki tane top koymuşsun gibi bir görüntü oluyo.Yani yaptıran mankenlerde öyle duruyo.Benm de etrafı kemik resmen,ay bilemedim.Hala kararsızım:44:
ssk da yaptırmışsın heralde,devlet karşılıyo mu ki bu ameliyatı:87:

Canım çok geçmiş :KK71: olsun ne mutlu sevindim darısı Tüm İsteyipte Olamayınların Başına İnşallaahhh ...

Çookk geçmiş olsunnn:KK71:
Ben de yaptırmak istiyorum,ama damla daha doğal durur diye düşünüyorum.
Çünkü zayıf bir vücutta,iki tane top koymuşsun gibi bir görüntü oluyo.Yani yaptıran mankenlerde öyle duruyo.Benm de etrafı kemik resmen,ay bilemedim.Hala kararsızım:44:
ssk da yaptırmışsın heralde,devlet karşılıyo mu ki bu ameliyatı:87:

tatlım sen en az 2 dr'a görn onların kararları doğrultusunda kararını ver. Onlar sana sende yapay durur damla yapalımda diyebilirler, yok doğal durur yuvarlak olsun da diyebilirler. Ama Hiç memesi olmayanlarda damla ve kas altı tercih ettiğini söylüyor dr'lar tvlerde nette falan.

tatlım sen en az 2 dr'a görn onların kararları doğrultusunda kararını ver. Onlar sana sende yapay durur damla yapalımda diyebilirler, yok doğal durur yuvarlak olsun da diyebilirler. Ama Hiç memesi olmayanlarda damla ve kas altı tercih ettiğini söylüyor dr'lar tvlerde nette falan.

Kesin kararımı verdiğimde,doktora gidip konuşcam.Ama daha zamanı var gibi gibi..
Sen yaptırdın mı canım?

geçmiş olsun canım...arkadaşın dediği gibi bende merak ettim devlet karşılıyor mu,dr.kimdi? ben güvenemezdim sanırım sskya çünkü estetik adı üstünde

süperrrrrrrrr yaaaaaaaa sevindim senin adına :nazar: inşallah banada kısmet olur :KK1:

belkide göğüs dokun olmadığından ssk karşıladı diye düşündüm..öyle olabilir mi..doku olmaması estetik kaygıdan çok soruna giriyor bi nevi yanlışmıyım..

ne güzel bende istiyorum ya başka türlü olmayacak...........ne kadara maloldu canım ?

valla evet olmamasıda sorun yaratıyo keske devlet karsılasa ama hıc sanmıyorum..ben 4000 lıra verıp yaptırdım..ama memelerı cok buyuk olanınkını karsılarken memelerı cok kucuk olanıda karsılamalı bence cunku oda psıkolojıyı bozuyo..

senın adına cok sevındım canım..sımdıden hayırlı olsun dıyeyyımm..bendede sagda 375 cc solda 350 cc hıgh profıl yuvarlak cohensıve jel var.. o kadar abartı buyukluk degıller gercekten ve hıc gogsu olmayan ve yapılı bır vucuda sahıp olanı ancak doyurur..

tabıkı gonderırırım.ısteyenlere gonderıyorum zaten..oncesının fotoları yok ama bıldıgın duzdu yanı..sol taraf cok az cıkıntıydı dıgerınde oda yoktu.tabı bna aynı gelıyolardı ama doktorum olcum yaptı ve yaptıktan sonra saga 25 cc daha fazla kullandı ve dengeledı.cok hos oldular..sana fto yollayacagım oncesı dumduzdu ona gore ırdelersın..
90 b kullnaıyorum sımdı bazen duz 95.

Yaa dün gece rüyamda ameliyat olmuştum:KK43:(
Göğüslerimin altına bi bakıyorum,dikiş izleri varrr.Ama sarkık bi vaziyetteydi,çok garipti,off keşke başka bi yöntem olsa büyütebilcek..:85:

X