sonunda bende hamileyimmmm

hayırlı olsun canım allah saglıcakla kucagına aldırsın maşşallah allah bizede nasip etsin insallah
tedavi olarak ne görüyodun ne gibi hastalıgın vardı

hayırlı olsun canım allah saglıcakla kucagına aldırsın maşşallah allah bizede nasip etsin insallah
tedavi olarak ne görüyodun ne gibi hastalıgın vardı

aminnn cnmm en kısa zamanda sizede nasip eylesin rabbim ben pco luyum cnmm serophene içtim 3 aylık tedavi önermişti doktorum 2inci ayımda kaldımm inş kucağımdada sağ salim görürümm

NASIL SEVİNDİM BİLEMEZSİ,N AYYY AYNI ZAMANDA ANNE OLUYORUZ ARKADAŞIM GÖRÜYOMUSUN İNAAN ÇOK SEWİNDİM BENDE BEBİŞİMİ GÖRDÜMKALP ATIŞLARI BAŞLAMIŞ:d

arkadaslar bende tedavımın 2.ayında hemde yarım yamalak devm ettıgım 2 tedavı ayımda cıft cızgıyı gordum.dun bı ıdrar testı yaptım cok net bısekılde pozıtıf cıktı sılık falan deıldı gayet koyu ve nettı bugun sabahta tekrarladım testı sonuc aynı hamıleyım adetımın uzerınden 10 gun gectı artık suphelendım ve anne olucamı ogrendım bırazdan dr a gıdıcem ve kaç haftalık oldugunu ogrenıcem ıns keseyı gorucem.allahımdan dılegım tum ısteyen anne adaylarını daha fazla bekletmeden yasatsın bu duyguyu allah onlarada en kısa zamanda bebeklerını gondersın unutmayınkı allah ol demeden olmuor ben 2 yılı askın bı suredır beklıordum.ve tedavımın ıkıncı ayı sonuc aldım.rabbım ol dedı ve oldu sabır sabır sabır pısıkolojı cok onemlı ben tecrubeme dayanarak soleyebılırımkı gecen ay cok umutla bekledım cok umutlandım olcak kesın olcak ayy acaba oldumu daha adetıme cok varken testle yapmaya baslıordum ve o ay olmadı ama bu ay gecen ayın verdıgı yıkımla dedımkı olmazsa olmaz bıdahada zorlamıcam umut baglamıcam oluruna bırakıcam dedım beynıme bunu ıspatladım.cok rahattım adetımın gectıgının bıle farkında olmıcka kadar rahat takvıme baktım ve 10 gun gecmıstı sonuc hamıleyım sıslerede tavsoıyem sabırlı olun kafanıza asla takmayın pısıkolojı yumurtalıkları etkıleyen onemlı bı faktor.

kızlarr hepinize çok teşekkür ederim ii dileklerinizzz içinn allhım evladı olanlara uzun ömürr isteyenlerede tez zamandaa hamile kalmayı nasip etsinnn bende bebişimi gördümmm kalp atışlarını duydum minicik dahaa yavrummm allhım herkese nasip eylesin banada yüzünü görmeyı kısmet eylesin

kızlarr hepinize çok teşekkür ederim ii dileklerinizzz içinn allhım evladı olanlara uzun ömürr isteyenlerede tez zamandaa hamile kalmayı nasip etsinnn bende bebişimi gördümmm kalp atışlarını duydum minicik dahaa yavrummm allhım herkese nasip eylesin banada yüzünü görmeyı kısmet eylesin

cnm gözün aydın allah kucagına almayıda nasip etsin inş.
bende 1 yılı geçgin süredir bekliyorum. dr kontrollerimiz su anda normal çok şükür net bir sebep bulamadık.
şimdi dr stresini yaşamamak için bi rsüre ara verdim. bekliyorum bakalım cumartesi adet tarihim son 2 gün.
senden ricam testten önceki belirtilerini yazarmısın.:nazar:

X