Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ekimin son günü yani 31 ekimde saat 20 de normal doğum yaptım anne olmak çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip eder inş doğum hikayemi anlatırım sonra :teytey::teytey::teytey:
arkadaşlar ekimin son günü yani 31 ekimde saat 20 de normal doğum yaptım anne olmak çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip eder inş doğum hikayemi anlatırım sonra :teytey::teytey::teytey:
yasmicim rabbım analı babalı buyutsun...kac gundur senı merak etmıstım dogurdumu dogurmadımı bu kız dıye :)) en sonunda mutlu haberını aldık..hadı duygularını ve hıkayenı yazarsın artık..
yasmicim pravo valla 42.haftayıda devirdin kız bebekler bu kadar beklemez derler ama bekliyolarmış demekki.. allah analı babalı büyütsün cemre bebeğimizi nazarlardan korusuna.s.