Sonunda bende doğurdum...

Canım arkadaşım ne güzel artık minik nazlı kucağında. Gördüğüm en güzle bebeklerden biri. Allah nazarlardan saklasın. Çok sevimli küçük bir panda gibiydi :) Kısa kollu badisi minik eldivenleri tavşan şapkasıyla. Pamuk gibi br bebek tam prenses. Annesini çok endişendirdi ama artık seninle. Allah ona ailesiyle beraber uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah.

Allah analı babalı büyütsün darısı bebek isteyenlerin başına :Saruboceq:

Gözünaydın canım bebeğine kavustun,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bir ömür boyu...

canım , geçmiş olsun.. sağ salim atlatmışsın doğumunu ve yavrunu kucağına almışsın ya , herşeye değer bence.. bebeğin morarması olayını da unut artık bence.. ben de o telaşı biliyorum. sule3852 ablam oluyor ve yazmış kendisi zaten. minik Eylül de de morarma oldu ve çok korktuk.. üstelikte daha önce bazı bebeklerin bu morarma olayını yaşadığını duymamıza rağmen çok korktuk. bebekler çok savunmasız ve dertlerini anlatamıyorlar...ayrıca çok ta nazlılar.. anne karnından çok farklı bir ortama çıkıyorlar ve bu ortama ayak uydururken zorlanıyorlar baya.... bence olay geçmiş bitmiş, fazla kafana takarsan da sütün azalır.. bebeğinin sana ihtiyacı var..

tekrar çok çok geçmiş olsun.. öptüm canım benim...

Gözün aydın canım..allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah..Darısı anne olmak isteyen bütün anne adaylarının başına

allah bağışlasın, maşallah, allah analı babalı, sağlıkla büyütmek nasip etsin.
inşallah bi an önce ağrılarından kurtulursun, ve depresyonunu atlatırsın
darısı isteyen ve bekleyen herkesin başına

Korkma cnm benim afacan yeğenim doğduğundan beri ağladağında morarıyor hatta bu bir kaç saniye ürüyor katılıyo nefesi gidiyo şuan 3 yaşında fazla olmuyor sadece çok canı yanarsa morarıp katılıyor........

ya ben 8. ayındayım bana dua edin nolur çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok :) nolur banada dua edin

Allah bağışlasın, analı babalı büyütsün.farkında olmuyosun büyüyolar : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…