sonunda bende çeyiz hazırlığına başladım :)

wiccadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
209
3
46
İstanbul
düğünümüz kısmetse temmuz başında olacak. bense ilk kez geçen aydan itibaren bir şeyler almaya başlamıştım (anneannemin el emekleri hariç) bugünkü alışverişimizle birlikte artık evde yer kaplar hale geldiler sizlerle de paylaşmak istedim :)
$hisar 12kişilik çkb.webpEki Görüntüle 563970 $fissler tencere seti.webp$bernardo-su takımı.webp$korkmaz çaydanlık.webp$aryıldız çaydanlık.webp$tefal 28cm tava.webp$korkmaz riva 24parça çkb.webp$arçelik mutfak robotu.webp$pyrex fırın kabı.webp$klt çırpıcı.webp$klt spatula.webp$klt kaşık.webp$bernardo bird yağlık.webpEki Görüntüle 563999 $essenso sahan.webp$paşabahçe 6lı meşrubat bardağı.webp$paşabahçe dekoratif kase.webp$ıkea rende.webp$yumurtalıklar.webp$englishhome battaniye.webp$sarev nevresim takımı.webp

yeni eklemeler yaptım :) bir nevresim takımı bir pike takımı ve havlular aldım :) 3. sayfada;)

Son düzenleme:
demliğine ve tencere takımına bayıldım valla
güle güle kullan mikserinin aynısından görümceninde var
çok kullanışlı .

Sanırım seninle aynı zamanlarda evlenicez :) Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin çok güzel çeyizlerin

kütahya porsolen yemek takımını daha önce görüp beğenmiştim.. anneme hediye alıcam o takımı.. mutlulukla, aşkla kullan canım eşyalarını

çeyizlerini güle güle kullan canım yemek takımın çok güzel bende bu ay buna benzer bir takım aldım gerçekten çok şıklar:)

çeyizlerini güle güle kullan canım yemek takımın çok güzel bende bu ay buna benzer bir takım aldım gerçekten çok şıklar:)

teşekkürederim canım, ben de çok beğenerek almıştım yemek takımımı :)

kütahya porsolen yemek takımını daha önce görüp beğenmiştim.. anneme hediye alıcam o takımı.. mutlulukla, aşkla kullan canım eşyalarını

çok zevkli bir hediye olur bence de;) çok teşekkürederim canım

Bende çok beğendim güle güle kullan inş ... :34:

amin hepimiz inşallah

güle güle kullan canım hayırlı olsun

sağol canım çok teşekkürederim :)

hayırlısı olsun cnm aldıkların çok güzel iyi günlerde kullanın inş:16:

beğenmenize çok sevindim teşekkürederim :)

Sanırım seninle aynı zamanlarda evlenicez :) Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin çok güzel çeyizlerin

amin canım, demek aynı zamanlarda heyecan yaşıyor olucaz seninle ;)

Zevkini beğendim maşallah iyi günlerde kullanın

teşekkürederim beğenmenize çok sevindim

Hepsi çok güzel maşallah, tebrikler mutluluklar dilerim :nazar:

teşekkürederiiiiim hepinizee :))

Back
X