• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda ben de nişanlandıımm :)

ramazanda erteleniyor devamlı diye üzülüyordun, senle konuşmuştuk.
şimdi çok sevindim bir yastıkta kocayın inşaallah.

kahvekolikcim evet canım konuşuyoduk senle, canım bayagı sıkılıyodu o zamanlar aksilikler yuzunden ama neyseki gecti giiti, saol bitanem iyi dileklerin için a.s.

Ömürboyu mutluluklar... hihoyyyt
darısı benim ve tüm bekarların başına inşallah :asigim:

mutluluğunu anlıyorum canım (18 günlük evli biri olaraktan :utangac:) sakın bu anların tadını çıkarmayı untuma bu anlar bi başka oluyor çünkü.. o yorgunlukalr bile okadar güzelmişki.. umarım ömür boyu böyle mutlu ve huzurlu olursunuz a.s.

mutluluğunu anlıyorum canım (18 günlük evli biri olaraktan :utangac:) sakın bu anların tadını çıkarmayı untuma bu anlar bi başka oluyor çünkü.. o yorgunlukalr bile okadar güzelmişki.. umarım ömür boyu böyle mutlu ve huzurlu olursunuz a.s.

pamukseker cok tesekkur ederim canım iyi dileklerin için a.s. allahım sana da bir omur boyu mutluluk nasip etsin hep boyle 18günlük evli gibi hisset inşallah :nazar:

Bir mutluluk dileyidi benden canim en kötü gününüz böyle olsun.
Cicegin ve gümüslügün cok harika...

Ben sana kurban olurum pinkgun'im benim, canim benimm Şeniz

Özel mesaj ile bana haber verdiginde deli gibi su evlilik hazirligi bölümünü aradim, bi an önce bitanemin nisan resimlerini göreyim diye kaydirigubbakcemile3

Resimlere baktigimda, ne kadar mutlu oldugunu da fark edince daha da cok mutlu oldum :1hug:

O kadar güzel o kadar tatlisinki, her ne kadar yüzünü saklamis olsanda, gülüsünü gördüm ben :utangac:kaydirigubbakcemile3

Hersey den önce Gözün aydin demek istiyorum canim, cünkü biliyorum ki sende de bende oldugu gibi ertelendi de ertelendi :çok üzgünüm:

Enisteyle ve sana Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum, cok klasik bir söz biliyorum. Ama bunu gercekten tüm kalbimle diliyorum, seni cok seviyorum melegim. Hersey istedigin gibi olsun, o güzel yüzün hep böyle gülsün, insallah dügün resimlerini de görürüz burda. Şeniz
Seni cok seviyorum pinkgun'im.

Ben sana kurban olurum pinkgun'im benim, canim benimm Şeniz

Resimlere baktigimda, ne kadar mutlu oldugunu da fark edince daha da cok mutlu oldum :1hug:

O kadar güzel o kadar tatlisinki, her ne kadar yüzünü saklamis olsanda, gülüsünü gördüm ben :utangac:kaydirigubbakcemile3

Hersey den önce Gözün aydin demek istiyorum canim, cünkü biliyorum ki sende de bende oldugu gibi ertelendi de ertelendi :çok üzgünüm:

Enisteyle ve sana Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum, cok klasik bir söz biliyorum. Ama bunu gercekten tüm kalbimle diliyorum, seni cok seviyorum melegim. Hersey istedigin gibi olsun, o güzel yüzün hep böyle gülsün, insallah dügün resimlerini de görürüz burda. Şeniz
Seni cok seviyorum pinkgun'im.

canım dostum, bitanemmmm :1hug: o kadar duydulandım ki yazdıklarını okuduğumda, bunların üstüne ne söylesem ne yazsam az olur inan

burası öyle güzel biryerki :enbuyukkk: .. insan hiç gormediği hiç tanışmadığı birini bu kadar sevebilir mi bu kadar kanı kaynarmı Şeniz

canım bitanem arkadaşım inşallah tez zamanda seninde nişan fofograflarını görürüm burda, nişanın daha guzeli mutlulukların daha fazlası senin olsun inşallah :Saruboceq:

ay canım yaa hadi aramıza hoş geldin balımm...
düğün fotolarınada bakarız inşallah...
gerçi ben nikah olarak kıdemliyim sizdende olsun o kadar:)))))))
bu arada çok tatlı olmuşsun canım...

Herşey çok güzel görünüyor..Allah mutluluğunuzu daim etsin a.s. :nazar:

hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin..her zamanki gibi darısı başıma inşallah amiiiiiiinnnn diyerek sözlerime son veriyorum:)))))

tebrık edıyorum canım cok sade ve guzel bı nısan olmus gercekten Allah mutlulugunuzu bır omur boyu devam ettırsın

Allah tamamına erdirsin , gönlünüze göre versin inşallah...Mutluluğnuz daim olsun..Elbiseniz çok şık ve sade çok güzel...

Back