Bazılarınızın bildiği gibi birkaç aksilik ve ertelemeden sonra nihayet 13 aralık akşamı ben de nişanlandım kızlar hihoyyyt o akşam herşey çok şükür beklediğimden çok daha güzel geçti :Saruboceq: bir an once olsun bitsin diye düşünürken o akşam geldiğinde hiç bitmesin istedim
Bende o akşamı sizlerle paylaşmak istedim ama nolur yüzlerimizi karaladığım için bana sitem etmeyin olurmu çünkü o kadarına cesaret edemedim benneyaptımki gerçi aile büyüklerinin suratı kaldı ama o kadarıyla da uğraşamadım artık kaydirigubbakcemile3
çiçeğim ve çikolatam (çikolatamın bozulmamış halini yakalayıp çekemedim, aslında gumus sekerliğin etrafından çok hoş beyaz bir kurdeleyle baglanmış minik minik beyaz gullerle suslu beyaz bir tül geçiyodu ama elimde boyle çıplak hali kaldı sadece)
ay ay masallah allah mutlulugunuzu daim etsin.tebrik ederim.
bu ne guzel nisan pastasi boyle .agzim sulandi yapilirmi bu ya:):)canim pasta istedi.
hersey cok guzel gorunuyor. insallah bir omur mutlu olursunuz.
ilk önce mutluluklar diliyorum allah tamamına erdirsinhihoyyytelbisenin rengi çok hoşmuş orda çikolataları görünce canım istedi gece gece hani bize tutmak yokmu:roflol:çiçeğinde pek güzelmiş şekerim...
Kızlar çok sağolun guzel yorumlarınız için a.s. bu arada ben nişandan beri şeker ve çikolataya doyduğum için hiç düşünemedim gece gece canınızın çekebileceğini :uhm: kusura bakmayın yaa ..
ayy saol canım ama beyaz çikolatayı severim orda öle güzel gözükünce birden canım istedi ben çikolataya doymam tek sevdiğim şey tatlı olarakkaydirigubbakcemile3ama bizim yerimizede yersin kaldıysa tabia.s.nişanlınlada uyumlu olmuşsun elbisenle nişanlının kravatı:lepi:
çok güzel oldukça sade bı nışan olmuş harıka çiçeğime bayıldım yalnız gelın kız oldun artık büyüklerın yanında bıda bacak bacaküstune atma:mymeka:kaydirigubbakcemile3
mutluluklar dılıyorum ınş düğün fotolarınıda görmek nasıp olur:Saruboceq:
Bir ömür mutluluklar cnm hayırlı ugurlu olsun
Allah bir yastıkta kocatsın tamamına erdirip
cok güzel olmus herseyyy ayrıca cicek ve cikolatan harika görünüyolar cok begendim
Darısı başıma inş :)))