• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda başardım ama.........

yELiiizz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
634
4
296
Ankara
kızlar ben yıllardır 65- 66 kilo idim asla veremiyordum 1000 kalori alsam 1000 yakıyorum 3000 alsam 3000 yakıyordum demekki 100 gr bile veremiyordum.
sonunda 7 kilo verdim hala veriyorum.nasıl derseniz önce dids in önderliğinde göbek eritme yarışmasına katıldım yani yıllardır poposunu kaldıramayan ben spora başladım sonra orası yetmedi abarttım spor salonuna yazıldım tek 1 kutu fx15 kullandım lahana yağı sürüyorum masaj yapıyorum sandaloz elma sirkesi kullandım
belki size komik gelicek ama 7 kilo ne ki diceksiniz ama benim için çok büyük bişey çünkübu 7 kilo beni 44 bedenden 36 bedene düşürdü yni sıkılaştım 15 kilo vermiş gibi oldum....
şimdi derdime gelelim kızlar karnım bumburuşuk....benneyaptımki
ayrıca gözlerim embesil gibi bakıyo:a015:
arrıca yüzüm sarktı:1no2:
göğüsler CADIARZU
napçam ben yaaaaaa??????
şişkoyken fıstık gibiydim!!!!!!!!!!:roflol:

Hımmm zayıflama sürecinde sıkılaştırıcı bir krem kullansaydın ya cnm.Bundan sonrasında sürde toparlasın biraz.Bu arada tebrik ederim:)

canım senin adına çok sevindim.bende kilo veremiyorum takıldım kaldım...
karnın için sıkılaştırıcı krem kullansan ya da buz ...
buzun sıkılaştırıcı etkisi var ya...
a.sa.s

nedir o sıkılaştırıcı krem kızlar? ben bacaklarıma ve kollarıma lahana yağı sürüp masaj yaptım hep. ama karnıma sürmek aklıma gelmedi ya da yüzüme... şimdi sürsem faydası olurmu bilmem. bu arada bacaklarımda gram selülit yokkkkkk

zaten kilo veremek için gerekenleri yapıyormuşsun. Zayıflama ilacına ne gerek vardı. Bence bunu zayıflama ilacı yapmış olabilir.

zayıflama ilacını ilk başlarken kullandım o da ilk oburluğumu kesmek için yani birden diyete başlanamıyo ilacı içince az yemeyi öğrendim valla su içmeyi de dedim ya sadece 1 kutu tavsiye etmem çok zararlı geleceekte ne getirecek bilemeyiz ilerde karaciğer problemi çıkabilir

geçmiş , geçmiş olsun: )

vücut sarkmaları,en önemliside göğüs sarkmasının olmaması için muhakkak protein ağırlıklı bir beslenme programı uygulamak gerekiyor..

her sabah muhakkak haşlanmış yumurtanın akıda şart..

geçti tatlım geçti ilk sıralar öyleydi düzeldi valla daha bugün yaşımı söylediğimde kimliğime baktılar en az 7- 8 yaş küçük old . ma yemin ediyolar yanikaydirigubbakcemile3

sporda yapmışsın inşallah toplar vücudun...bende 30 jkg verdim 10 yıl önce günde 2 saat yürüdüm sadece, başka spor yapmadım ilaçda kullnmadım çok şükür hiç sarkma yaşamadım hatta toplandım geçen ay diyetisyene gittim % 40 kas oranı harika dedi ki bayadır yürümüyorum.....kızlar muhakkak yürüyün çok faydası var ben canlı şahidimm..

Back
X