kızlar ben yıllardır 65- 66 kilo idim asla veremiyordum 1000 kalori alsam 1000 yakıyorum 3000 alsam 3000 yakıyordum demekki 100 gr bile veremiyordum.
sonunda 7 kilo verdim hala veriyorum.nasıl derseniz önce dids in önderliğinde göbek eritme yarışmasına katıldım yani yıllardır poposunu kaldıramayan ben spora başladım sonra orası yetmedi abarttım spor salonuna yazıldım tek 1 kutu fx15 kullandım lahana yağı sürüyorum masaj yapıyorum sandaloz elma sirkesi kullandım
belki size komik gelicek ama 7 kilo ne ki diceksiniz ama benim için çok büyük bişey çünkübu 7 kilo beni 44 bedenden 36 bedene düşürdü yni sıkılaştım 15 kilo vermiş gibi oldum....
şimdi derdime gelelim kızlar karnım bumburuşuk....benneyaptımki
ayrıca gözlerim embesil gibi bakıyo:a015:
arrıca yüzüm sarktı:1no2:
göğüsler CADIARZU
napçam ben yaaaaaa??????
şişkoyken fıstık gibiydim!!!!!!!!!!:roflol:
sonunda 7 kilo verdim hala veriyorum.nasıl derseniz önce dids in önderliğinde göbek eritme yarışmasına katıldım yani yıllardır poposunu kaldıramayan ben spora başladım sonra orası yetmedi abarttım spor salonuna yazıldım tek 1 kutu fx15 kullandım lahana yağı sürüyorum masaj yapıyorum sandaloz elma sirkesi kullandım
belki size komik gelicek ama 7 kilo ne ki diceksiniz ama benim için çok büyük bişey çünkübu 7 kilo beni 44 bedenden 36 bedene düşürdü yni sıkılaştım 15 kilo vermiş gibi oldum....
şimdi derdime gelelim kızlar karnım bumburuşuk....benneyaptımki
ayrıca gözlerim embesil gibi bakıyo:a015:
arrıca yüzüm sarktı:1no2:
göğüsler CADIARZU
napçam ben yaaaaaa??????
şişkoyken fıstık gibiydim!!!!!!!!!!:roflol: