Kontakt Lens Sonunda aradığım lensi buldum :)

baddem

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
78
1
kızlaar sonunda aradığım lensleri bulduum.açık mavi lens arıyorduum,b&l grey aldıım açık mavi durduHerkes gözlerime bayılıyooropuyorumnanaktan.tabi bu lenside sizin sayenizde buldumkaydirigubbakcemile5 ve paylaşmak istedim.belki yararım dokunuuropuyorumnanaktan
bu arada gözlerim koylu kahvee

Son düzenleme:
baddem canm lensler harika durmuş.:) b&l da damarlanma varmı solotica kadar doğal duruomuuu?bende mavi bi lens istiyorum am seninkinin tonuna bayıldımm süper durmuşşş güle güle kullan:)

lildeniz:çok teşekkürler canıım evet damarlanma var ama cok doğal durduğunu söylüyo herkes yani gözümün dibine girmedikçe görmüolar damarlarını öyle güneşte filanda kötü durmuo b&l blue kullanmıştım ondan hiç memnun kalmadıım koyu bi mavi rengi vardı.Mavi lens istiyosan bide açık bi renk istiyosan bu kullandığım B&L greyi öneririim :)

Akitra: çok teşekkürler :)

baddem cnm ne kadara aldın peki? senelikmi onlar? ben mavi istiyorum ama açık değil seninkinin birazcıcık koyusu:)

kızlaar sonunda aradığım lensleri bulduum.açık mavi lens arıyorduum,b&l grey aldıım açık mavi durduHerkes gözlerime bayılıyooropuyorumnanaktan.tabi bu lenside sizin sayenizde buldumkaydirigubbakcemile5 ve paylaşmak istedim.belki yararım dokunuuropuyorumnanaktan
bu arada gözlerim koylu kahvee

cnm gerçekten çok yakışmış bendede amazon grey var o da aynı böyle duruyor

cnm gerçekten çok yakışmış bendede amazon grey var o da aynı böyle duruyor

bunun süresi bitince Amazon greyde kullanmak isterim ozaman:dance: bu renk çünkü gerçekten hoş duruyo gözde.teşekkürler canıım :)

rahatmı.. basagrısı bulanıklık batma yapmadımı... bende de b lomb green ocean var.. hıc rahat diil... ama renkler cok guzel

Yaa kızlar bende çok istiyorum ama takamıyorum bu mereti,Şimdi denemeye gittiğimde benimlemi uğraşacaklar,alsam hiç denemeden evde uğraşıp takabilir miyim acaba? elimde patlarsa : )

Bu arada renkleri çok hoş doğal duruyor gibi.

Son düzenleme:
bende de b&l green ocean var cok batma yapıyor lens kayıyor hiç begenmedim rahatlıgını :eek:lmaz:

Benim batma,kayma gibi bi şikayetim olmadı bu lensde.Zaten olsa takamasdım,rahat 8 saat gözümde kalıo henüz bir problemle karşılaşmadım.Akitra,seertmece sizin kullandığınız lensler b&l yıllık ve daha kalın ve rahatsız oluyolar.1 ay önce b&l aqua aldım yıllık ve gözüme takıyodum yarım saat sonra acıyla çıkarıodum.Aynı sorunları o lensde bende yaşadım

Yaa kızlar bende çok istiyorum ama takamıyorum bu mereti,Şimdi denemeye gittiğimde benimlemi uğraşacaklar,alsam hiç denemeden evde uğraşıp takabilir miyim acaba? elimde patlarsa : )

Bu arada renkleri çok hoş doğal duruyor gibi.

Teşekkürler canım.Bende 2 sene önce lens kullanmaya başladığımda aynı sorunu yaşadım.1 saat aynanın karşısında uğraştım.kaydirigubbakcemile3 ama bir kere takınca hemen alışıosun.bide ben alışıyım die sürekli takıp çıkarıyodum.Merak etme elinde patlamazkaydirigubbakcemile3,bir iki takmaya alışırsın.

ilk defa mavi lensin birine yakıstıgını gördüm
cok güzel olmus güle güle kullan

çok güzel olmuş canım güle güle kullan...
keşke damarlı olmasaymış bende alırdım o zaman...

grey mi bu sımdı ya.. blue gıbı.. hatta baby blue gıbı... ben de almayı dusunuorm..

X