SONUNDA ALDIM - PHILIPS Lumea SC2007/00

Kızlar ben bu ürünü kullanmıyorum, ancak lazere gidiyorum. Birkaç kişi emin olamadığından bazen aynı bölgeye atış yaptığından bahsetmiş. Salonda uygulanan yöntemle geniş alanları bir kalemle karelere bölüyorlar gelişigüzel. Böylece çizdiğiniz bölgeler dahilinde atış yapıyorsunuz daha rahat olur. Ne olur ne olmaz aynı yere iki kere atış yapmayın diye yazmak istedim :)

Kızlar bende aldım bu üründen yaa nasıl KULLANILIYOR tam olarak henüz gelmedi

Canim sayfa 2 de videom var anlatiyorum ordan bakabilirsin kullanimina

Kızlar ben bu ürünü kullanmıyorum, ancak lazere gidiyorum. Birkaç kişi emin olamadığından bazen aynı bölgeye atış yaptığından bahsetmiş. Salonda uygulanan yöntemle geniş alanları bir kalemle karelere bölüyorlar gelişigüzel. Böylece çizdiğiniz bölgeler dahilinde atış yapıyorsunuz daha rahat olur. Ne olur ne olmaz aynı yere iki kere atış yapmayın diye yazmak istedim :)
canım alev hanım demişsin bi yerde nerde yeri canım

Senelik araştırmalar sonucunda alabildim ürünü çok şükür:cool: Nette bir alışveriş sitesinden 1159 tl'ye aldım.İki ay oluyor alalı.Ben iki ay olmasına rağmen sonuçtan gayet memnunum gelişmeleri sıklıkla buraya yazmaya çalışacağım:KK22:
pahalı almıssın ya 939 a satıyor burası ama ilk defa gördüm siteyi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba , bende 2.seansımı yaptım fakat rahatsız olduğum bi konu var.
Tüylerimin kimisi çıkmıyor ama kökleri siyah siyah belli oluyor, yaz geldi malum kısakollu giymeye utanıyorum .. aralarda jiletle yapamıyoruz peki bu durum normalmi. Zamanla bunlardamı kaybolacak?

Metak ettiğim 2 soru var birincisi canınız yanıyor mu ben soğuk lazere gitmeyi düşünüyordum sanırım en acısız olanı oymuş ama şimdi yorumları okuyunca vazgeçtim bunu almayı düşünüyorum ikinci soru da benim tüylerim jiletle alınca 2 güne çıkıyor bunu uyguladıkdan sonra tekrar çıktıklarında almayacak mıyım uzatacak mıyım orasını bir türlü anlamadım bi de ne kadar aralıklarla yapabiliriz ayda 1 mi mesela

Back