SONUNDA ALDIM - PHILIPS Lumea SC2007/00

minnakmimar

Real eyes,Realise, Real lies..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13.544
Puanlar
298
Senelik araştırmalar sonucunda alabildim ürünü çok şükür:cool: Nette bir alışveriş sitesinden 1159 tl'ye aldım.İki ay oluyor alalı.Ben iki ay olmasına rağmen sonuçtan gayet memnunum gelişmeleri sıklıkla buraya yazmaya çalışacağım:KK22:

Ben de aldım 2.seans sonrasında bile aşırı memnundum ama sonra araya bazı durumlar girdi devam edemedim başladığım noktaya geri döndüm. Tekrar başlıcam şimdi.

Güle güle kullan canım.
Doğumdan sonra bende almayı
düşünüyorum..
Kaç atımlık aldın güzelim?

Bende almaliyim o halde..kullanimi nasil kolay mi..dokuluyor mu alitkrn yoksa zamanla mi yok oluyor hep merak etmisimdir
hemen dökülmüyor pirinç tanesi kadar uzayınca dökülme başlıyor tatlım

Güle güle kullan canım.
Doğumdan sonra bende almayı
düşünüyorum..
Kaç atımlık aldın güzelim?
250.000 atımı var şekerim 5 sene kullanabileceğimi düşünüyorum

Bu alet için bazı sorularım olacak ki siz deneyimini canlı canlı yaşayan birisiniz.Şöyleki bu ürün belli bir kullanım sonucunda kökten çözüm mü saglıyor yoksa kullanıldıgı süre boyunca mı işe yarıyor? Öyleyse sonrasında tüylerde bir kalınlaşma gıbı bır durumla karşılaşılır mı? Diğer sorum işlem yapılan tüyler bir süre sonra döküldüğünde tekrar çıkıp sonra traşlanıp tekrar mı yakılıyor yoksa bir kere yandığında kök düzelli kullanırsan kıl üretmiyor mu? bu ikisi kafamda ürünü netleştirecek.Teşekkürler şimdiden.

BU aleti kullanan arkadaşlar aynı noktalara atış yapmamaya çalışıyorum ama geniş bölgede biraz kontrolü kaybediyorum
bi sorun olmaz dimi herhangi bi kızarıklık falan olmuyor siz nasıl yapıyorsunuz?

Bu alet için bazı sorularım olacak ki siz deneyimini canlı canlı yaşayan birisiniz.Şöyleki bu ürün belli bir kullanım sonucunda kökten çözüm mü saglıyor yoksa kullanıldıgı süre boyunca mı işe yarıyor? Öyleyse sonrasında tüylerde bir kalınlaşma gıbı bır durumla karşılaşılır mı? Diğer sorum işlem yapılan tüyler bir süre sonra döküldüğünde tekrar çıkıp sonra traşlanıp tekrar mı yakılıyor yoksa bir kere yandığında kök düzelli kullanırsan kıl üretmiyor mu? bu ikisi kafamda ürünü netleştirecek.Teşekkürler şimdiden.
Kökten çözüm yok ıpl sistemi tüyleri uyutur salondaki lazere de gitseniz ki gitim ben kendim durum böyle köten çözüm sadece iğneli epilasyondur.daha önce salona gittim tam bitmeden bırakmak zorunda kaldım sonrasında yaptırdığım yerler 1 sene içinde geri çıktı ama öyle acayip kalınlaşarak değil ki jilet yaptığım halde.Bu ürünü alma sebebim de bu zaten yani salona da gitsem 1 sene sonra tekrar çıkacaksa alır evimde 5 sene kullanırım aynı parayı her sene vermem diye düşündüm.düzenli kullanımda kıl köklerini uyuttuğu için tekrar çıkmıyor evet ama yapmayı bırakırsanız 1 sene içinde tekrar çıkıyor tabiki

BU aleti kullanan arkadaşlar aynı noktalara atış yapmamaya çalışıyorum ama geniş bölgede biraz kontrolü kaybediyorum
bi sorun olmaz dimi herhangi bi kızarıklık falan olmuyor siz nasıl yapıyorsunuz?
sıkıntı olacağını sanmıyorum benim de atladığım yerler oluyor bir sonraki yapacağım zamanda bu bölgeler kendini belli ediyor orayı atlamıyorum kızarıklıkla karşılaşmadım ben ve beyaz tenliyim çok çabuk kızarırım normalde

Selam millet :) Bende 2 ay öncesine kadar sizin gibi bu ürün hakkında bol bol yorum okuyan bir tiptim ama dayanamayıp 2 ay önce aldım evkurdan 1300 tl ye . arkadasınkiyle aynı sc2007 250.000 bin atış ben şimdilik çok menunum kol bacak koltukaltı bikini genital yüz bölgesi heryere kullanıyorum inanılmaz farketti ama hep 5de kullanıyorum bana sorarsanız beklemeyin alın derim. annem ben kızkardesim kullanıyoruz tek sıkıntı çabuk sarjı bitiyor bide ben aynı yere 2-3 defa atış yapabiliyorum bacakta falan acaba buraya yaptım mı yapmadım mı ayırt edemediğim için. Bi sorun oldu mu derseniz görünür de bi sıkıntı olmadı

Selam millet :) Bende 2 ay öncesine kadar sizin gibi bu ürün hakkında bol bol yorum okuyan bir tiptim ama dayanamayıp 2 ay önce aldım evkurdan 1300 tl ye . arkadasınkiyle aynı sc2007 250.000 bin atış ben şimdilik çok menunum kol bacak koltukaltı bikini genital yüz bölgesi heryere kullanıyorum inanılmaz farketti ama hep 5de kullanıyorum bana sorarsanız beklemeyin alın derim. annem ben kızkardesim kullanıyoruz tek sıkıntı çabuk sarjı bitiyor bide ben aynı yere 2-3 defa atış yapabiliyorum bacakta falan acaba buraya yaptım mı yapmadım mı ayırt edemediğim için. Bi sorun oldu mu derseniz görünür de bi sıkıntı olmadı
ben şarj problemi yaşamadım hiç nedense o_O bence aynı yere iki üç kere atış yapma tatlım zararlı olabilir

ben şarj problemi yaşamadım hiç nedense o_O bence aynı yere iki üç kere atış yapma tatlım zararlı olabilir
Haklısın ama insan ayırt edemiyor nereye yapıp yapmadigini bide sen jilet yaptiktan bikac gun sonra yani tüy varken mi yapıyosun yoksa tüyleri aldıktan 1-2 saat sonra mi

Haklısın ama insan ayırt edemiyor nereye yapıp yapmadigini bide sen jilet yaptiktan bikac gun sonra yani tüy varken mi yapıyosun yoksa tüyleri aldıktan 1-2 saat sonra mi
jilet yapıp hemen yapyorum lazere giderken de öyle yaptırıyorlardı deri üzerinde tüy kalmaması lazım

Canım meraba ben de 4 seansı bitirdim şimdi ayda bir yapmaya başlayacağım. Aslında en iyi sonucu koltukaltımda aldım kılların çeyreği çıkıyor orda. Ama sana bir sorum olacak bıyık bölgende durum nasıl? Ben beyaz tenliyim ama kılların rengi siyah ve bıyık kısmında tam dudağımın kenarındaki tüyler gitmedi bir türlü. Yani diğer yerlerde çıkmıyor (ya da dökülüyor) ama tam dudağımın kenar kısmı çizgi halinde kaldı sende böyle bir problem var mı? Rahatsız oluyorum o görüntüden:KK43:

You tube kanalımda detaylı birşekilde anlattım izleyebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Back