• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda 2ye düşürdük sizce hangisi:-D

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Kızlarrrrr yoğun katolog bakımından sonra seçenekleri ikiye düşürdük. Siz hangisini begeneceksiniz meraktayim. Bi arada kırmızı semsiyeli ilk beğendiğimiz davetiye nisanlim cok sevmisti vazgecemior. Diğeride bugün beğendiği bir davetiye. Hangisiii??

$uploadfromtaptalk1395167595682.webp$uploadfromtaptalk1395167631023.webp

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...

Kızlarrrrr yoğun katolog bakımından sonra seçenekleri ikiye düşürdük. Siz hangisini begeneceksiniz meraktayim. Bi arada kırmızı semsiyeli ilk beğendiğimiz davetiye nisanlim cok sevmisti vazgecemior. Diğeride bugün beğendiği bir davetiye. Hangisiii??

Eki Görüntüle 1028689 Eki Görüntüle 1028691

şemsiyeli de güzel ama diğeri daha bi hoş sanki canım.

1.yi beğendim ben ama içi yok mu acaba :)

Canisi ici acilior direk oraya yazili. Keske cekseymisim fotosunu atlamisim. Ama a4kagidi yukaedan ve asagidan katlamis gibi dusun bole acilior. Ama zarfsiz bi model. Digeri ise ilk iki resim zarfi 3.su ic kagidi:-D

Canisi ici acilior direk oraya yazili. Keske cekseymisim fotosunu atlamisim. Ama a4kagidi yukaedan ve asagidan katlamis gibi dusun bole acilior. Ama zarfsiz bi model. Digeri ise ilk iki resim zarfi 3.su ic kagidi:-D

hımm anladım ikiside birbirinden güzel ayırt edemedim :) birinci çok güzel duruyor ama direk açılması basit mi kalır içi çok mu düz içinde şekil varmı yazılar nasıl keşke çekseydin :) ikide güzel bilemedim kii :) rahat ol yazım hatalarından kime ne fikir danışıyorsun burada :)

Bende hatta bizde arada kaldık ama fazla vaktimiz yok. Kp ankaraya gidicek akrabalarima gotureyim bare dior. Valla banada zarfsiz olmaz gibi geldi ama annemde nisanlimda o öle ama neden olmasın dior. Ama ici guzel hani afilli bi yazısı var ama baska sekil falan yok.
Bide nisanlim biraz kasvetlimi dugun heyecanı taşımıyor sanki dior:-D

Dugun ne zaman pekii ??
Eger sonbahardaysa kirmizi semsiyeli ama baharda veya yaz ise pembelii :)

✨✨ 🎀 ✨✨

Bence iki...

Birincisi biraz daha sanki yalnizlik temali gibi ne bilim siyah olmasından dolayi belki bana öyle geldi

Ama ikincisi tam ask çiçek böcek düğün falan:))))

Dugun ne zaman pekii ??
Eger sonbahardaysa kirmizi semsiyeli ama baharda veya yaz ise pembelii :)

✨✨ 🎀 ✨✨
mayısta kuzucum mayıs sonu. banada böle baharı anımsatıyor:DD

Bence iki...

Birincisi biraz daha sanki yalnizlik temali gibi ne bilim siyah olmasından dolayi belki bana öyle geldi

Ama ikincisi tam ask çiçek böcek düğün falan:))))
işte o aşk çiçek böcek düğün kısmı bizide bitiriyorr:DD

1.daha güzel bence.. Çok zarif.
onun o zarifliği bizi böle arada bıraktıya zaten:DD

fiyatları ile ilgili bir kararsızlığınız yoksa bence de pembeli olan daha şeker cici bici :34:

fiyatları ile ilgili bir kararsızlığınız yoksa bence de pembeli olan daha şeker cici bici :34:

yok ya parayı kıydık yanı:d zaten nısanlıma bız yapıoruz nısanımda gönlun n derse onu yapalım dıor:D zaten brıı 260 dıgerı 340 gibi bir fiyatta. bizim davetiye butcemız 400dü:D

Buda bnm muhteşem daveriyem yaaa... bekledigimden daha guzel yda bana ole gelior:-D:-D $uploadfromtaptalk1395857535247.webp

Back