• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sönük saçlarım YARDIM!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Eleanora

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
5
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar!
17 yaşındayım ben, saçlarım kullandığım kremler yüzünden o kadar yağlandı ki geçen yıl günaşırı yıkadığım saçlarımı bu yıl her gün yıkamak zorundayım. Üstelik saçlarım o kadar sönük ki "saçların seyrek" diye yorumlar da almaya başladım. İlk başta ben de öyle sanıyordum çünkü. 13-14 yaşlarımda saçım aşırı dökülüyordu, dökülen saçlarıma bakıp ağladığımı hatırlarım. İki, üç yıl böyle aşırı döküldüler. Ama bir haftasonu Elidor'un Belirgin Bukleler kremini kullandım ve arkadaşlarım tarafından yıkılan moralimi tavan yaptırdı resmen. Saçlarım seyrek falan değilmiş diye evde zıplayıp duruyordum, saçlarımı savuruyordum. Ama sabaha öyle bi saç kalmamış eski hali neyse o. Ben de saçlarımı sabah yıkayıp krem uygulamayı denedim ama olmadı. Üstelik aşırı yağlandı. Saçlarım o kadar seyrek, sönük görünmeye başladı ki çevremdeki insanların yorumlarına dayanamayıp kestirdim ama çok pişmanım. Arkadaşlarım falan her ne kadar beğendilerse de ben kısa saç sevemiyorum. Kendime de yakıştıramıyorum. Çocukluktan beri hayalim saçlarımı popoma kadar uzatmak. Ne yapabilirim lütfen yardım edin. :(

saçlarına volum veren ince telli saçlar için olan şampuanlardan kullan.bir de bitkisel içerikli şampuanlar tercih et mesela Down Under, Nude, Yves Rocher gibi bunların içinde paraben yok saça zarar vermiyor. Saçlarını kuruturken başını aşağı eğer tersten kurutursan saçların daha volümlü durur. Saçların dökülüyorsa saç güçlendirici dökülmesini engelleyici bir sürü ürün var serum şeklinde olsun şampuan şeklinde olsun bir de saç mezoterapisi yapılıyor o da saçların dökülmesini önlüyor.

Saçlarım dökülmüyor, o konuda sıkıntım yok. Saçlarımı kurutma makinesiyle kurutmuyorum, kendi kendisine kuruyor. Söylediğin şampuanları araştıracağım teşekkür ederim. :)

Sönük durmasıyla ilgili yardım edecek kimse yok mu? :/

Canım valla bende aynı durumdayım, ama ben saçlarıma boya cok yaptırdım sarıydı bi kaç ay önce o zaman baya kurudu saçlarım,sonra hemen koyu bi renge boyadım uclardanda 3 parmak kalınlıgında kestirdim, yavaş yavaş kendine gelmeye başladılar ama mesela bugun yıkadıysam harika görunuolar, ertesi gune tekrar kuru ve karışmış saçlarla uyanıyorum.Çaresi yok sanıırm :14: benımde hep haayalimdir upuzun saclara sahip olmakk. artık yaza kadar gögüs hizama gelir saçlarım. :15:

Back