Pozitifse bişey var demek normal dışı ama bende tam bilmiyorumAnlayan yok mu acaba
bende öyle düşünüyorum o sebeple çok merak ettimPozitifse bişey var demek normal dışı ama bende tam bilmiyorum
Burda yazmış sanırım önceden enfeksiyon varmış sizde öyle anladım yeni degil.bende öyle düşünüyorum o sebeple çok merak ettim
ama olumsuz değerler bölümün de test. diğerleri hepsi olumlu çıkmış ama bu ikisi böyleBağışıklık kazandığınızı gösteriyor test herhangi bir olumsuzluk yok
kızamık geçirdiniz miArkadaşlar doktorum bugün baya test yaptı bana. Bu son ikisi yeni çıktığı için daha şimdi sonucu gördüm. Ama doktor hafta da bir geliyor sonucumu göstermem mümkün değil. Anlayan var mı acaba bu testler nedir ? içim içimi yedi. Bu arada gebelik istiyorum olmuyor diye yapıldı
hayır geçirmedimkızamık geçirdiniz mi
peki neden kırmızı bölüm de sonuçlar ünlem vermiş.Testler temiz bağışıklık var yani sıkıntı yok
Aynısı bendede böyle canım bende çok korkmuştum :)) Kızamık bende geçirmedim ama aşısını olduğumuz zaman da bağışıklık kazanıyormuşsunuz haliyle. Şimdi İGGler daha önce geçirdiğimiz enfesiyondan dolayı vücudumuzun bağışıklık kazandığı anlamına gelirmiş. Yani bağışıklık kazanmak kadar iyi birşey yok. Bir doktorun konuşmasındada iggler ile artık sorun yaşamayacaksınız diyordu. İgM çıksaydı, enfeksiyonu şuan geçiriyor olduğunuzu gösterirdi. İçiniz rahat olsun olması gerekende şuanda.Arkadaşlar doktorum bugün baya test yaptı bana. Bu son ikisi yeni çıktığı için daha şimdi sonucu gördüm. Ama doktor hafta da bir geliyor sonucumu göstermem mümkün değil. Anlayan var mı acaba bu testler nedir ? içim içimi yedi. Bu arada gebelik istiyorum olmuyor diye yapıldı
yaaa çok sevindim çok teşekkürlerAynısı bendede böyle canım bende çok korkmuştum :)) Kızamık bende geçirmedim ama aşısını olduğumuz zaman da bağışıklık kazanıyormuşsunuz haliyle. Şimdi İGGler daha önce geçirdiğimiz enfesiyondan dolayı vücudumuzun bağışıklık kazandığı anlamına gelirmiş. Yani bağışıklık kazanmak kadar iyi birşey yok. Bir doktorun konuşmasındada iggler ile artık sorun yaşamayacaksınız diyordu. İgM çıksaydı, enfeksiyonu şuan geçiriyor olduğunuzu gösterirdi. İçiniz rahat olsun olması gerekende şuanda.
Rica ederimmyaaa çok sevindim çok teşekkürler
Vücudunda bağışıklık olduğu için. Igg önceden geçirdiğin hastalıkları gösteriyor zaten igm olsa şuanda vücudunda var demek ama igg geçmişte geçirilenleri gösterirpeki neden kırmızı bölüm de sonuçlar ünlem vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?