• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SONUCUMA BAKARMISINIZ?

kzmkzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
686
1.147
43
31
Arkadaşlar doktorum bugün baya test yaptı bana. Bu son ikisi yeni çıktığı için daha şimdi sonucu gördüm. Ama doktor hafta da bir geliyor sonucumu göstermem mümkün değil. Anlayan var mı acaba bu testler nedir ? içim içimi yedi. Bu arada gebelik istiyorum olmuyor diye yapıldı

Eklentiler

• 07F7FE75-FDA8-414F-94E6-22C7D7D54FC7.webp
    07F7FE75-FDA8-414F-94E6-22C7D7D54FC7.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 255
Arkadaşlar doktorum bugün baya test yaptı bana. Bu son ikisi yeni çıktığı için daha şimdi sonucu gördüm. Ama doktor hafta da bir geliyor sonucumu göstermem mümkün değil. Anlayan var mı acaba bu testler nedir ? içim içimi yedi. Bu arada gebelik istiyorum olmuyor diye yapıldı
kızamık geçirdiniz mi

rubella kızamıkçık ile alakalı sanırım

Testler temiz bağışıklık var yani sıkıntı yok

Aynısı bendede böyle canım bende çok korkmuştum :)) Kızamık bende geçirmedim ama aşısını olduğumuz zaman da bağışıklık kazanıyormuşsunuz haliyle. Şimdi İGGler daha önce geçirdiğimiz enfesiyondan dolayı vücudumuzun bağışıklık kazandığı anlamına gelirmiş. Yani bağışıklık kazanmak kadar iyi birşey yok. Bir doktorun konuşmasındada iggler ile artık sorun yaşamayacaksınız diyordu. İgM çıksaydı, enfeksiyonu şuan geçiriyor olduğunuzu gösterirdi. İçiniz rahat olsun olması gerekende şuanda.

Aynısı bendede böyle canım bende çok korkmuştum :)) Kızamık bende geçirmedim ama aşısını olduğumuz zaman da bağışıklık kazanıyormuşsunuz haliyle. Şimdi İGGler daha önce geçirdiğimiz enfesiyondan dolayı vücudumuzun bağışıklık kazandığı anlamına gelirmiş. Yani bağışıklık kazanmak kadar iyi birşey yok. Bir doktorun konuşmasındada iggler ile artık sorun yaşamayacaksınız diyordu. İgM çıksaydı, enfeksiyonu şuan geçiriyor olduğunuzu gösterirdi. İçiniz rahat olsun olması gerekende şuanda.
yaaa çok sevindim çok teşekkürler ❤️

yaaa çok sevindim çok teşekkürler ❤️
Rica ederimm♥️ Kırmızı ile gösteriliyorlar sistemde çünkü pozitif onlar. Olması gerekenden daha yüksekler. Bu yüzden kırmızı. Allah korusun negatif olsa yine kırmızı ile gösterilirdi, o da referans değeri dışında olurdu çünkü. Bize onların pozitif olmasi gerekiyordu şükür pozitif. Çok geçmiş olsunn ve hayırlı olsun.😊

peki neden kırmızı bölüm de sonuçlar ünlem vermiş.
Vücudunda bağışıklık olduğu için. Igg önceden geçirdiğin hastalıkları gösteriyor zaten igm olsa şuanda vücudunda var demek ama igg geçmişte geçirilenleri gösterir

Back