- 2 Ağustos 2017
- 70
- 22
- 26
- Konu Sahibi kokunhuzur45
BETA HCG (SERUM/PLAZMA) | <0.100 | IU/L | 0-5.3 |
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BETA HCG (SERUM/PLAZMA) | <0.100 | IU/L | 0-5.3 |
Testler bozuk olabilir hamile değilsinizDün pembe kanama oldu bugün de devam ediyor regl günüme 1 2 gün regl günüm normalde hep zamanında olur bilgisi olan yardımcı olabilirmi göğüs hassasiyeti bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum evde yaptığım testler pozitif çıkıyor
BETA HCG (SERUM/PLAZMA) <0.100 IU/L 0-5.3
Sonuca göre negatif ama idrar testinde pozitif di sanırım kanaman sürüyorsa adettir muhtemelen yalancı pozitif verdiDün pembe kanama oldu bugün de devam ediyor regl günüme 1 2 gün regl günüm normalde hep zamanında olur bilgisi olan yardımcı olabilirmi göğüs hassasiyeti bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum evde yaptığım testler pozitif çıkıyor
BETA HCG (SERUM/PLAZMA) <0.100 IU/L 0-5.3
Gerçektenmi bir sürü test yaptım hepsi pozitif çıktı regl gibi değil normal de çok oluyordum regl iken şuan hala pembe kanama oluyor açık renk . Belirtilerim de çok nasıl böyle sonuç çıkıyor anlam veremedim yaSonuca göre negatif ama idrar testinde pozitif di sanırım kanaman sürüyorsa adettir muhtemelen yalancı pozitif verdi
Hayal kırıklığına uğradıkSonuca göre negatif ama idrar testinde pozitif di sanırım kanaman sürüyorsa adettir muhtemelen yalancı pozitif verdi
Bu sonuca gerçekten şaşkınım yaUzgunum ki Hamile degilsin demek.
Bir önce ki sonucum ise 200 5.3 idi nornal kaç olması lazım gebelik içinSonuca göre negatif ama idrar testinde pozitif di sanırım kanaman sürüyorsa adettir muhtemelen yalancı pozitif verdi
Bir önceki sonuç ne zamana ait?Bir önce ki sonucum ise 200 5.3 idi nornal kaç olması lazım gebelik için
9 gün önce kan verdimBir önceki sonuç ne zamana ait?
Bilmiyorum bu kadar belirtiye gerçekten bu sonucu beklemiyordum kendimi biliyorum ayriyetten regl günüme varken normalin dışında kanama oldu açık pembe diğer belirtilerimi saymiyorum bile tekrardan çıkma ihtimali varmı acaba hala inanamiyorum çünküKimyasal gebelik geçirmiş olabilirmisiniz
Bu sonucunuzun ekran görüntüsü var mıBir önce ki sonucum ise 200 5.3 idi nornal kaç olması lazım gebelik için
O zaman kimyasal gebelik geçirmişsiniz üzgünüm9 gün önce kan verdim
Sayafada vardı ama atayım tekrarBu sonucunuzun ekran görüntüsü var mı
Nasıl yaniO zaman kimyasal gebelik geçirmişsiniz üzgünüm
Yok kimysal gebelik değil negatif canım üzgünümSayafada vardı ama atayım tekrar
Bu sonuç negatif. Hamile değilmişsiniz.Sayafada vardı ama atayım tekrar
Çok heyecanlanmistik bu kadar belirtiye ve evde yaptığım testlerden sonra inanmıştık gerçekten tokat gibi çarptı şuan bu sonuç bizeYok kimysal gebelik değil negatif canım üzgünüm
Çok heyecanlanmistik bu kadar belirtiye ve evde yaptığım testlerden sonra inanmıştık gerçekten tokat gibi çarptı şuan bu sonuç bize