Sonuçlarıma bakarmısınız

4 gün önce test yaptm resmini koyuyorum snradan yine yaptm çizgi giitkçe kayboldu adete 5 gün 29 u
Canım ben de birkaç gündür böyle bir çizgi görüyorum, geçen hafta sonu da lekelenmem olmuştu, bat yarın. hala net bir çizgi yok, haftasonunu bekliyorum, regl olmazsam cumartesi hastaneye gideceğim. bu arada bence hamilesin sen, hatta erken yumurtlamışsın gibi,bata çok var çünkü testte çok erke çıkmış.

12 snde yumurtlama oldu 10 gün snra test yaptm silik çzgi vardı cnm ama işte sonradan kayboldu gittikçe en son dun test yaptm yoktu bşey sabah çöpe baktım ikinci çizginn gölgesi çıkmış beklycem artık umarım sende de vardır bebiş

hamilelik belirtilerinden biri de kasıklarda batma olması,yine adet olacakmış gibi belirtilerin de olabilir.O her hamilede aynı değildir canım.Ama çift çizgiyi görünce emin olursun.İnşallah hamilesindir.

hamilelik belirtilerinden biri de kasıklarda batma olması,yine adet olacakmış gibi belirtilerin de olabilir.O her hamilede aynı değildir canım.Ama çift çizgiyi görünce emin olursun.İnşallah hamilesindir.
şuan hayatım pembe akıntım olmuş daha 4 gün var çok yoğun değil.bide hiç adet sancm yok bel ağrım falan.goğuslerm ağrıo ama adete az kaldı die.adetm bteli 21. Gün bu kadar erkene atma sansı yok dimi.yerleşme kanaması olsun inşallah.Allah ım sen duy sesimi

şuan hayatım pembe akıntım olmuş daha 4 gün var çok yoğun değil.bide hiç adet sancm yok bel ağrım falan.goğuslerm ağrıo ama adete az kaldı die.adetm bteli 21. Gün bu kadar erkene atma sansı yok dimi.yerleşme kanaması olsun inşallah.Allah ım sen duy sesimi

canım umutlandırmak istemiyorum herşey olabilir ama benim de 4 _ 5 gün varken (pembe ya da kırmızıydı tam hatırlamıyorum) akıntım olmuştu.'Acaba bu ay tutmadı mı'diye hatta burda da sormuştum.Aynı şekilde ben de yerleşme kanaması olabilir diye cvp almıştım ve şükür ki öyleymiş.İnşallah senin ki de öyledir.

kzlar sol yumurtalğmda ağrımaya başladı ama adet sancısı değl bu daha şddetli kanamam yok henüz akıntı devam edio

adet olcm galiba

gebelik belirtileriyle regli belirtileri aynı ben ayırt edememiştim
oldum malesef bu ay hamişler arasına adımı altın harflerle yazdıramadım.neyse ki dun kendimi hazırlamıştım sağlık olsun hayatım günü gelmemiş demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…