ya canım çok umutlandırmak ta istemem ama yüksek ihtimalle hamilesin gözün aydın.O belirtiler çok normal canm.Buda başka marka yaptığım test
Selam kızlar benim adetime daha iki gün var ve dayanamadım test yaptım tesrime bakarmısınız bi birde sorum olacak hamile arkadaşlara bende şuanda sürekli adet olacakmışım gibi ara ara sızı giriyo karnımaa adet gördüm sanıyorum sürekli bu normalmiii
İlgimi çekti bebeklerimizin doğum tarihi aynı görünüyor :) Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhÇok saoluun kızlar yaaa nasıll mutlu ettiniz beniiii pazartesi doktora gidicem inşaallahh oda aynı böyle hamilesiniz der şuan sevinemiyorum çünküüü sabahta yaptım test yine böyle çıktıı inşaallah yarım güzel haberler duyarım.
Evet canımmm inşaallah sağlıkla kucaklarımıza alırız ben buakşam kan testimi tekrarlıcam umarım artmıştır enson 224 çıkmıştı iki gün önceİlgimi çekti bebeklerimizin doğum tarihi aynı görünüyor :) Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh
Inşallah artmistir canim rahat ol stres yapma yasak:)Evet canımmm inşaallah sağlıkla kucaklarımıza alırız ben buakşam kan testimi tekrarlıcam umarım artmıştır enson 224 çıkmıştı iki gün önce
Muhtemelen hamilesin canımm4 gün önce test yaptm resmini koyuyorum snradan yine yaptm çizgi giitkçe kayboldu adete 5 gün 29 u
Selam kızlar benim adetime daha iki gün var ve dayanamadım test yaptım tesrime bakarmısınız bi birde sorum olacak hamile arkadaşlara bende şuanda sürekli adet olacakmışım gibi ara ara sızı giriyo karnımaa adet gördüm sanıyorum sürekli bu normalmiii
ALLAH kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese versin ...4 gün önce test yaptm resmini koyuyorum snradan yine yaptm çizgi giitkçe kayboldu adete 5 gün 29 u
sonradan çizginn kaybolması normal mi?dun gece de yaptım sabah hayalet gbi Bi çizgi vardı sadeceMuhtemelen hamilesin canımm
Allah biliyor ya ne çok istiyorum isteyen herkese inşallah versin.beni korkutan çizginn sonraki testlerde kaybolmasıALLAH kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese versin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?