Sonuçlarıma bakarmısınız

Abzekh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
136
92
123
35
Selam kızlar benim adetime daha iki gün var ve dayanamadım test yaptım tesrime bakarmısınız bi birde sorum olacak hamile arkadaşlara bende şuanda sürekli adet olacakmışım gibi ara ara sızı giriyo karnımaa adet gördüm sanıyorum sürekli bu normalmiii

Eklentiler

• image.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 251
Buda başka marka yaptığım test

Eklentiler

• image.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 261
Daha ne olsun ya ben böyle soluk bi çizgi görmek için aylardır bekliyorum..
bence Sevin ve p.tesi mutlaka kan testi yaptır. Hayırlı olsun

Hayırlı olsun gebesiniz :):) İlk 3 ay bende de oldu o adet sancısına benzer ağrılar :):) P.tesi kan testi yaptırıp onaylayabilirsiniz 10 gün sonra giderseniz de keseyi görürsünüz :)

hayırlı olsun cnm hamilesin tabiki bende gölge gibiydi şuan 12 haftalık hamileyim benim hala o sancı ağrılar devam ediyo normal yani

Çok saoluun kızlar yaaa nasıll mutlu ettiniz beniiii pazartesi doktora gidicem inşaallahh oda aynı böyle hamilesiniz der şuan sevinemiyorum çünküüü sabahta yaptım test yine böyle çıktıı inşaallah yarım güzel haberler duyarım.

canım hamilesin yüksek ihtimalle. tebrikler. kan testi yaptırıp onaylat istersen.

hadi hayırlı olsun canım Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin :)

İlgimi çekti bebeklerimizin doğum tarihi aynı görünüyor :) Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh

İlgimi çekti bebeklerimizin doğum tarihi aynı görünüyor :) Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh
Evet canımmm inşaallah sağlıkla kucaklarımıza alırız ben buakşam kan testimi tekrarlıcam umarım artmıştır enson 224 çıkmıştı iki gün önce

bana bi yardmcı olur musunuz arkadaşlar?
sol kasığa arada batmalar oluo sağda sürekli zaman zaman bacağa da inen ince mi ince bi gerginlik hissi,sanki minumum bi adet sancısı gibi.sık idrara cıkma 2 haftadr,1haftadr kabızlk göğüslerde kaşıntı,test mest yapmıorum ama 5 gün aha bugun btti kaldı 4 gün kzlar lütfen yardmcı olun gebelk olablir mi yoksa adete hazrlk mı diyim?bu belrtileri yaşayp gebe olnlar cvp yazablr mi ltfen

4 gün önce test yaptm resmini koyuyorum snradan yine yaptm çizgi giitkçe kayboldu adete 5 gün 29 u

Eklentiler

• WP_20141220_019[1].jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 95

ALLAH kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese versin ...
Allah biliyor ya ne çok istiyorum isteyen herkese inşallah versin.beni korkutan çizginn sonraki testlerde kaybolması

Canım yaptığında ilk dakikalarda çıkıyorsa silikte olsa hamilelik vardır bekledikçe test kaybolabiliyo çizgiler yada bozuluyo akşam yaptığın teste sabah bakma o yanıltıcı olur boşuna ümitlenirsin adet tarihin geçtiyse bence bi acile git gebelik testi yaptırorsa anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…