• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonuc ve hcg degeri

Canmm pek gebesin gibi durmuyor kendini strese sokma hem adet de olduğunu söylüyorsun..

Kzlar adet olmama 10 qun var kan testi yaptrsam ckarmi bebek icin tedavi qryrm su an klomen falanda kullandm doktr ilac verdi bitince kan testi yaptr dedi yani adet zamanimda ama ben dayanamyrm eqer su an hamileysem 2+3 olmasi lazm kan teati yaptrsam cikarmi 2 haftalik bebek ?

Bak aklıma ne geldi. Burda hast. Sıra beklememiz için bize fiş veriyorlar. O fişle labaratuvar sonuçlarını görebiliyoruz. Sende fişin resmini çek internette baksana degerin kaçmış:halay:
Hmm benim cuma 4+1 gunluktu olsaydi ki 5in altinda ozaman negatif ve zannetmiyorum 4 gunde firlayacagini. Yani burda herkes katlaniyor degerler diye bahsediyor da olabilirmi ki bende de?

Kzlar adet olmama 10 qun var kan testi yaptrsam ckarmi bebek icin tedavi qryrm su an klomen falanda kullandm doktr ilac verdi bitince kan testi yaptr dedi yani adet zamanimda ama ben dayanamyrm eqer su an hamileysem 2+3 olmasi lazm kan teati yaptrsam cikarmi 2 haftalik bebek ?
Normalde çıkar kan testiyle 2 haftalık gebelik ama Dr'un dediği tarihi bekle bence, ilaçlar değerleri yükseltebiliyormuş. Bu yüzden yanlış olabiliyormuş.

Canım sen çok kasıyosun bence kendini, çok istiyosun biliyorum ama bu kadar stres yapman iyi değil maalesef. Bu ay olmamış, bidahaki ay olur inşallah

Benim cikmamisti. 3bucuk hafta sonra cikti, 5bucuk haftalik hamilesin demisti doktor :)

Ekleme: hatta ilk test sonucu 0.5 ti ikincisi 13888 :)

Adetin ize 10 gün var ise 14. Gün ortalama yumurtlama olur o gün döllense, 6 gün önce ilişkiye girdiniz demek oluyor, spermin tuba lara ulaşma süresi 3 gün ortalama, 3 gün olmuş daha döllenme li. Kesinlikle çıkmaz. 2 w gebelik varsa adetinize 10 gün olmamalı siklusunuz 40 günde bir değilse. İlk sora arkadaş da okuyorsa kanda belirli bir seviyeye gelmeden idrarla atılım olmaz. İdrar testi bakmayın boşuna. 3 gün sonra kandan bakılması daha anlamlı.

Adetin ize 10 gün var ise 14. Gün ortalama yumurtlama olur o gün döllense, 6 gün önce ilişkiye girdiniz demek oluyor, spermin tuba lara ulaşma süresi 3 gün ortalama, 3 gün olmuş daha döllenme li. Kesinlikle çıkmaz. 2 w gebelik varsa adetinize 10 gün olmamalı siklusunuz 40 günde bir değilse. İlk sora arkadaş da okuyorsa kanda belirli bir seviyeye gelmeden idrarla atılım olmaz. İdrar testi bakmayın boşuna. 3 gün sonra kandan bakılması daha anlamlı.
Yok idrar testi yapmycm zaten direk kan testi benm catlama 12 . qun oldu zaten

kizlar kalbim bogazimda atiyordu resmen ve 15.30 da ara dediler ben 5 kala aradim resmen acmadilar telefonu. neyse kadin bakti sonucuma ve kusura bakmayin negatif dedi. hcg kac cikti dedim ve 5in altindaydi. isterseniz yarin birdaha gelin bi degisiklik varmi bakalim dedi. yarin sabah 8de birdaha var.

hcg lerden pek anlamiyorum ama simdi pozitif olmasi icin kac olmasi lazim?

4 veya 5 haftalardaki hcg degeri ne kadar oluyor?

bosuna hevesleniyorum ben dimi adet oncesi bile hcg yuksek cikan arkadaslar var. bende adet donemini gecti kanamam bile oldu umut yok yani.
Pozitif olması için 5 in üstünde olması lazım canım. Benim 3+6 iken 216 dı hcg, 2 gün sonra yani 4+1 iken 700 küsür çıkmıştı. 2 katı artması gerekirken neredeyse 4 katı artmıştı

Afitap canım epeydir takipteyim seni. Çok heyecanlisin, heyecanını da çok iyi anlıyorum. Ben dahil burdaki çoğu kişi bebek özlemi çekiyoruz.lekelenme ve kanaman bana adet olmussundur dedirtiyor. Çünkü sadece pembe veya k.rengi gelse bir kaç gün o zaman yerleşme diye yorumlabiliyo ama net kırmızıyı gorduysen adet olmussundur Canım. Kandaki b-hcg değeri de malum dollenmeden bir hafta sonra yukseleye baslar canim yani 30 günde bir adet olduğunu varsaysak şu an bir gün geçmiş oluyo reglin ve 5in üzerinde çıkması beklenirdi. Ne kadarlık evlisin ne zamandır çocuk istiyosun bilmiyorum ama kendini bu kadar kaptırma canim. Bebeğin vakti zamanı geldiğinde zaten gelecektir sana. Hepimizin en çok yaptığı hata çok çok istedigimizden kendimizi çok dinliyoruz. Bırak akisina birak. Yeni evliysen tadını cikar bu günlerinin kafana takma bu kadar. Sen stres oldukça hormonlarinin dengesi şaşıyor unutma bunu canim. İnşallah tez vakitte hayırlısıyla bebeğin sana gelir . Bana ve tüm isteyenlere... :)

sen ilk yaptırdığında gebe değilmişsin o zaman.
zaten 3,5 hafta sonra çıktığına göre.

Evet gebelik yok dediler. Muhtemelen yeni dollenme olmustu daha kana gecmemisti. Cunku 3bucuk hafta sonra 5 bucuk haftalik hamilesin dedi yani ilk testi yaptigimda 2 haftalik hamileymisim...

Kızlar geçen çarşamba günü adetim geceli 3 gün olmuştu o gün beta 720 cıktı bu gün baktırdım 3686 çıktı nasıl sizce doktor çok iyi dedi.

Kızlar geçen çarşamba günü adetim geceli 3 gün olmuştu o gün beta 720 cıktı bu gün baktırdım 3686 çıktı nasıl sizce doktor çok iyi dedi.
Bence de cok iyi. Ilk sayfada paylasildi ya zaten hcg degerleri. Hadi hayirli mubarek olsun canim!!

Back