Hcg değerlerikizlar kalbim bogazimda atiyordu resmen ve 15.30 da ara dediler ben 5 kala aradim resmen acmadilar telefonu. neyse kadin bakti sonucuma ve kusura bakmayin negatif dedi. hcg kac cikti dedim ve 5in altindaydi. isterseniz yarin birdaha gelin bi degisiklik varmi bakalim dedi. yarin sabah 8de birdaha var.
hcg lerden pek anlamiyorum ama simdi pozitif olmasi icin kac olmasi lazim?
4 veya 5 haftalardaki hcg degeri ne kadar oluyor?
bosuna hevesleniyorum ben dimi adet oncesi bile hcg yuksek cikan arkadaslar var. bende adet donemini gecti kanamam bile oldu umut yok yani.
Kac olduguna bagli.
Atiyorum 3-4 ise, yukselme ihtimali var bizim saglik ocagindaki hekimim 3.7 iken esimin hamileligini yakalamistik demisti.ama bu herkes icin ayni olmayabilir cunku 5 ten aşagisi negatif canim. Tekrar kan testi vermende fayda var.
0-1 mi yaziyor ozaman negatif ama tek rakkam olmasi gerek.
Mesela benim 2.1 di.
Kizlar Almanya, Hollanda buralarda vermiyorlarmis hcg degerlerini
Ayy ne biliyim. Cok gicik oldum. Ama demekki negatif veya belki 5e yakindir ne bileyim yarin da gel dedi hemen kadin. Su anda 4.cu haftada olmam lazim. 5den biraz assagi desek belki umit vardir. Esimden simdi hamilelik testi istedim. Bugun sadece 2 bardak su icmistim. Pek sivi tuketmedim o yuzden az sonra yazcam yine test bakalim ne cikcak. Negatifse birdaha ozaman yarin da sonuc alcak cikar.Niye çeyizlerine mi saklıyolarmış sonuçları
Evet canim, ultrasonu da gec yapiyorlar Turkiyeyle kiyaslarsakKizlar Almanya, Hollanda buralarda vermiyorlarmis hcg degerlerini
Ayy ne biliyim. Cok gicik oldum. Ama demekki negatif veya belki 5e yakindir ne bileyim yarin da gel dedi hemen kadin. Su anda 4.cu haftada olmam lazim. 5den biraz assagi desek belki umit vardir. Esimden simdi hamilelik testi istedim. Bugun sadece 2 bardak su icmistim. Pek sivi tuketmedim o yuzden az sonra yazcam yine test bakalim ne cikcak. Negatifse birdaha ozaman yarin da sonuc alcak cikar.
Aynen!!! Cunku kan verdirdikten sonra 4 hafta sonraya randevu yazdilar direk. Yani ozaman 8.ci hafta ilk ultrason oluyorEvet canim, ultrasonu da gec yapiyorlar Turkiyeyle kiyaslarsak
Vardi 5 gun gitti. 2 gun kirmizi 1 gun hafif pembeye dondu ama kahverengiydi cogul. Bence tutunamadi diye dusunuyorum.Canım sendea lekelenme ya da kanama var mı??
Vardi 5 gun gitti. 2 gun kirmizi 1 gun hafif pembeye dondu ama kahverengiydi cogul. Bence tutunamadi diye dusunuyorum.
Hmm benim cuma 4+1 gunluktu olsaydi ki 5in altinda ozaman negatif ve zannetmiyorum 4 gunde firlayacagini. Yani burda herkes katlaniyor degerler diye bahsediyor da olabilirmi ki bende de?Ben tahlil yaptırdığımda 4 +5 günlükmüş değerde 1997 idi. Şimdi baktımda sonuca
Genelde 5in altında ise yok diyorlar. Ama tedavi filan görüyorsanız, dr daha iyi bilir.Hmm benim cuma 4+1 gunluktu olsaydi ki 5in altinda ozaman negatif ve zannetmiyorum 4 gunde firlayacagini. Yani burda herkes katlaniyor degerler diye bahsediyor da olabilirmi ki bende de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?