• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonuc ve hcg degeri

Afitab_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
976
309
103
kizlar kalbim bogazimda atiyordu resmen ve 15.30 da ara dediler ben 5 kala aradim resmen acmadilar telefonu. neyse kadin bakti sonucuma ve kusura bakmayin negatif dedi. hcg kac cikti dedim ve 5in altindaydi. isterseniz yarin birdaha gelin bi degisiklik varmi bakalim dedi. yarin sabah 8de birdaha var.

hcg lerden pek anlamiyorum ama simdi pozitif olmasi icin kac olmasi lazim?

4 veya 5 haftalardaki hcg degeri ne kadar oluyor?

bosuna hevesleniyorum ben dimi adet oncesi bile hcg yuksek cikan arkadaslar var. bende adet donemini gecti kanamam bile oldu umut yok yani.

Kac olduguna bagli.
Atiyorum 3-4 ise, yukselme ihtimali var bizim saglik ocagindaki hekimim 3.7 iken esimin hamileligini yakalamistik demisti.ama bu herkes icin ayni olmayabilir cunku 5 ten aşagisi negatif canim. Tekrar kan testi vermende fayda var.

kizlar kalbim bogazimda atiyordu resmen ve 15.30 da ara dediler ben 5 kala aradim resmen acmadilar telefonu. neyse kadin bakti sonucuma ve kusura bakmayin negatif dedi. hcg kac cikti dedim ve 5in altindaydi. isterseniz yarin birdaha gelin bi degisiklik varmi bakalim dedi. yarin sabah 8de birdaha var.

hcg lerden pek anlamiyorum ama simdi pozitif olmasi icin kac olmasi lazim?

4 veya 5 haftalardaki hcg degeri ne kadar oluyor?

bosuna hevesleniyorum ben dimi adet oncesi bile hcg yuksek cikan arkadaslar var. bende adet donemini gecti kanamam bile oldu umut yok yani.
Hcg değerleri

Eklentiler

• 1470663891299-505389130.jpg
    1470663891299-505389130.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 162
Kanamam olmus. Adet olmussun yani ozaman negatif olarak kalabilir. Dedigim gibi hch degeri 1 mi 2 mi?

Kac olduguna bagli.
Atiyorum 3-4 ise, yukselme ihtimali var bizim saglik ocagindaki hekimim 3.7 iken esimin hamileligini yakalamistik demisti.ama bu herkes icin ayni olmayabilir cunku 5 ten aşagisi negatif canim. Tekrar kan testi vermende fayda var.

tamam canim. simdi tekrar ariyorum

Kizlar sistemde sadece 5< yaziyormus o yuzden bisey diyemediler. yarin tekrar gelmeniz lazim. eger cumadan beri yukselme varsa hamilesiniz eger yine ayni cikarsa degil dedi.

benim son adetim 7 temmuzdu o zamandan 5 agustosa kadar 5den assagi cikmasi sizce negatif degilmi?
yarin sabah tekrar gideyim de biraz gicik oldum acikcasi degeri soylemediklerine.

Mrb kızlar bende hamile kalmak istiyorum. Benim hcg 1 çıktı buay'da olmadı malesef :((( sizde tekrar test yapin? Eğer hamileyseniz artık testte çıkması lazım

Niye çeyizlerine mi saklıyolarmış sonuçları:KK48:
Ayy ne biliyim. Cok gicik oldum. Ama demekki negatif veya belki 5e yakindir ne bileyim yarin da gel dedi hemen kadin. Su anda 4.cu haftada olmam lazim. 5den biraz assagi desek belki umit vardir. Esimden simdi hamilelik testi istedim. Bugun sadece 2 bardak su icmistim. Pek sivi tuketmedim o yuzden az sonra yazcam yine test bakalim ne cikcak. Negatifse birdaha ozaman yarin da sonuc alcak cikar.

Canım sendea lekelenme ya da kanama var mı??
Ayy ne biliyim. Cok gicik oldum. Ama demekki negatif veya belki 5e yakindir ne bileyim yarin da gel dedi hemen kadin. Su anda 4.cu haftada olmam lazim. 5den biraz assagi desek belki umit vardir. Esimden simdi hamilelik testi istedim. Bugun sadece 2 bardak su icmistim. Pek sivi tuketmedim o yuzden az sonra yazcam yine test bakalim ne cikcak. Negatifse birdaha ozaman yarin da sonuc alcak cikar.

Belkide cnm. Ama o dakinyasal gebelik oluyor inşAllah hayırlısı olsun hakkında
Vardi 5 gun gitti. 2 gun kirmizi 1 gun hafif pembeye dondu ama kahverengiydi cogul. Bence tutunamadi diye dusunuyorum.

Ben tahlil yaptırdığımda 4 +5 günlükmüş değerde 1997 idi. Şimdi baktımda sonuca
Hmm benim cuma 4+1 gunluktu olsaydi ki 5in altinda ozaman negatif ve zannetmiyorum 4 gunde firlayacagini. Yani burda herkes katlaniyor degerler diye bahsediyor da olabilirmi ki bende de?

Hmm benim cuma 4+1 gunluktu olsaydi ki 5in altinda ozaman negatif ve zannetmiyorum 4 gunde firlayacagini. Yani burda herkes katlaniyor degerler diye bahsediyor da olabilirmi ki bende de?
Genelde 5in altında ise yok diyorlar. Ama tedavi filan görüyorsanız, dr daha iyi bilir.

Back