Sonuc NegatIv :(:(:(:(:(:(

BeyzaNur-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
3.477
8.340
OFSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS YINE NEGATIV CIKTI YAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ALLAHIMMMMMMMMMMM YARDIM ETTTTTTTTTTTT RABBIM ISTEYEN HERKESE VERSINNNNNNNN MELEGIME KAVUSMAK ISTIYOM ARTIK senağlamasenağlama

canım neler hissettiğini anlayabiliyorum
şuan nedesen boş gelecek ama
ama toparlanıp önümüze bakmalıyız yeni tedavi için umudumuzu hiçbir zaman kaybetmemeliyiz
allah hepimizin yardımcısı olsun

sakın üzülme canını sıkma yeni ay yeni umut demek unutma stres en önemli faktörlerden biri sakın kafana olmuyoo falan gibi seyler takma

canim cok üzgünüm,
senin hissetiklerini hissedebiliyorum :-(
ALLH yardimcimiz olsun, sabir versin, herseye ragmen umudumuzu kaybetmeyelim.....

canım neler hissettiğini anlayabiliyorum
şuan nedesen boş gelecek ama geçmiş olsun cnm allah bidahaki sefere yaşatmamak dileğiyle ve bebişini kucağına almak dileğiyle

canım sen sağlıklısın eşin sağlıklı.en önemlisi bu.tekrar denersiniz.canınız sağolsun...

seni çokçok ii anlıyorum cnm ( ama toparlanıp tedaviye devam etmen için moral Depolaman lazım kendini mutlu etcek bişelerle ilgilen ve ii Ol tatlım :))

ne diyeyim beyzacım ne söylesem boş canım ama bizimde sıramız gelecek bunu unutma ve sabırlı ol yeter

ALLAHIMMMMMMMMMMM YARDIM ETTTTTTTTTTTT RABBIM ISTEYEN HERKESE VERSINNNNNNNN MELEGIME KAVUSMAK ISTIYOM ARTIK senağlamasenağlama

birgün mutlaka meleğine kavuşacaksın canım ümidini kaybetme sakın bizler güçlü olmayı bilen insanlarız her defasında toparlanıp yeni tedavi süreçlerine kendimizi hazırlamalıyız seni çok iyi anlıyorum bir kez doğal yoldan hamile kaldım dış gebelik oldu sonra tüp bebek yaptırdım sonuç negatif negatif sonuçtan bir ay sonra doğal yoldan hamile kaldım tamam Allah bu defa yüzümü güldürecek dedim 6 haftalıkken düşük yaptım şimdi yazın tekrar tüp bebek yaptırmaya hazırlanıyorum yani hepimiz çok zor süreçlerden geçiyoruz ama birgün bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda hepsi anılarda kalacak

Her şeyin hayırlısı betzanur. İnşallah bir dahaki tedavindir senin kısmetin. Allah duaları hiç geri çevirmiyor. İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerini almak dileğimle.Hiç pes etme.

Merhaba Beyzanur,hissetiklerini çok iyi anlıyorum.Bu dönemde ne söylense boş geliyor insana.Ama inan zaman insana biraz ilaç oluyor.Umarım bizde o güzel duyguları biran önce tadarız....

ilk olarak önemli olan umudunuzu yitirmeyin. biliyorsun moral tedavide çok önemli bir faktör moralini yüksek tutu ve pozitif düşün inanki olsun canımmmm

Merhabalar Beyza Nur Seni çok Iyi Anlayanlardan Biriside Benim çünkü 2 Defa Negetifi Bende Yaşadim Adeta Orasi Başima Yikildiğini Hissettim Dr.bile Görmeden Nasil çiktiğimi Bilemiyorum O Ani Yaşamak çok Zor Ama Tekrar Allahim Bi Güç Veriyor Ve Birdaha Gidiyorsun Ben Birdaha Gitmeyeceğim Tedavi Yaptirmayacağim Dedim Ama Yine Gittim Ve Işin Ilginç Yani Sonuç Yine Kos Kocaman Bir Neğatif şu Anda Kismetse 3. Tedavimi Görüyorum Bakalim Hayirlisi Allahim Sana Bana Biz Ve Bizim Gibi Olanlarin Yar Ve Yardimcisi Olsun Amin....

asla umudunu yitirme canım.bu çok önemli.inşallah bizler de birgün anne olucaz.yılmak yok yola devam.....

canım bu duygu banada çok yabancı değil.... allah daha kötü dertler vermesin canım. kendini topla... biizler elimzden geleni yapalım tadir allahın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…