Saç Kesim Şekilleri Sonuç muu ? Mükemmeel :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ben denedim briyantin gerçekten de dalgaları sabit tutuyor, elektriklenme saçın alt kısımlarında yok denecek gibi. ama üstlere sürülmediği için üstler konusunda önerisi olanları bekliyorum :)

ben denedim briyantin gerçekten de dalgaları sabit tutuyor, elektriklenme saçın alt kısımlarında yok denecek gibi. ama üstlere sürülmediği için üstler konusunda önerisi olanları bekliyorum :)

sanırım çok saç diplerine girmeyecek kadar sürebilirsin briyantin.ben denemedim ama merak ettim doğrusu..bir de sürüp yatmak şart mı..ayakta olsak nasıl olur..

sanırım çok saç diplerine girmeyecek kadar sürebilirsin briyantin.ben denemedim ama merak ettim doğrusu..bir de sürüp yatmak şart mı..ayakta olsak nasıl olur..

ben yatmıyorum yatamam da zaten kirli gibi hissederim çünkü. gayet güzel kuruyor ve bukleler olusuyor hatta arkadaşlarım uçlarına maşa yaptığımı sanmış

Son düzenleme:
ben yatmıyorum yatamam da zaten kirli gibi hissederim çünkü. gayet güzel kuruyor ve bukleler olusuyor hatta arkadaşlarım uçlarına maşa yaptığımı sanmış

bende briyantin yok.
sabah duş sonrası bebe yağı aldım avucuma..onu sürdüm az az ...yumuşak oldu uçları biraz..çokk fazla elektiriklerindi o olmadı.

bende briyantin yok.
sabah duş sonrası bebe yağı aldım avucuma..onu sürdüm az az ...yumuşak oldu uçları biraz..çokk fazla elektiriklerindi o olmadı.

onu kullanmadım bilmiyorum maalesef :/ saç tellerinin inceliğine kalınlığına göre değişkenlik gösteriyordur bence

onu kullanmadım bilmiyorum maalesef :/ saç tellerinin inceliğine kalınlığına göre değişkenlik gösteriyordur bence

doğrudur.benim saçlarım kalın telli ve kuru ..çok da gür.
iyi geldi bana.

Arkadaşlar benimm o kadar kötü bi saçım vardı ki ne şekil alır ne maşa vs. yapınca tutar ne de banyodan sonra hoş olur. sürekli kabaran bi saç ve sürekli tutturmak zorunda kalıyodum hıc guzelce tarayıp yada ellemeden cıkamıyodum evden. Ta kii gecen haftaaya kadar :KK61: Geçen hafta briyantin almıştım kullanmıyodum onu sonra onla ılgılı arastırma yaptım bı seyler buldum. Banyo yaptıktan sonra sacım ıslakken uçlarına briyantin sürdümm ( bu arada saçlarım da kısa ) daha sonra kurutma makınesıyle kurutmadım kendı kendıne kurudu o. Yattım ve sabah kalkıncaa sanki oturmuşumm maşa yapmışımm . O kadar hoş ki dalgalarr 25 mm maşada yapılan gibi aynı. ne kabarma var ne başka bişey. Şaşırdım kaldım. Meğer benim saçım ne güzelmişş. Bu yaşıma kadar saçlarımdan nefret ederdim ama şimdi her an gözüm aynada :KK61: Harika bişeymiş . Daha sonra okula gittim ve o kadar güzel yorumlar aldım ki. AA seni ilk kez maşalı görüyorum vs. gibi. Bi türlü maşa yapmadığıma inandıramadım :KK61: İnşallah siz de kullanınca aynı etkiyi görürsünüz. Deneyenlerin yorumlarını bekliyorumm :KK65:

canim merhaba,
tam benim saclarimi anlatmissin,bu onerini uygulamak istiyorum.
Sen hangi marka briyantin kullandin
Cevabini bekliyorum

briyantin kabaran saçlar için çok etkili gerçektende keşfinize sizin adınıza sevindim.

kızlar kabarık saçlarınız için maske yapsanız . ben saçıma yoğurt sürdüm 2 saat kadar bekledim köklerine de sürdüm sonra saçımı yıkadım ve iyi bir sonuç aldım. Hatta eskiden anormal ve bakımsız saçlarım en çok bunu yaptığım bakımlar sayesinde iyi oldu.

Back