Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef canım.değer 5in üzerinde olmalı senin 2.günün geçti mi.
Baksana sanki kaymış yazılar erkek yazan yer var ya onun üstündeBeta hcg mi bu ne oldugu görünmüyoki
Baksana sayılar kaymış snkiiiiiiiiiGebelik yok
Normalde 11 inde olmam lazmMalesef canım.değer 5in üzerinde olmalı senin 2.günün geçti mi.
E devletin varsa e nabızdan da sonıcunu görebilirsin.kaydığını düşünmüyorum.geç döllenme olduysa bi kaç gün sonra tekrar test yap istersen.Normalde 11 inde olmam lazm
Özel olduğu için sanırım görünmüyorE devletin varsa e nabızdan da sonıcunu görebilirsin.kaydığını düşünmüyorum.geç döllenme olduysa bi kaç gün sonra tekrar test yap istersen.
Merhaba 17.78 çıktı kan değerimGebelik yok kesinlikle
O zaman henuz cok yeni gec döllenme de olabılırMerhaba 17.78 çıktı kan değerim
Cumanyaptıydım 42.98 çıktı salı yine vereceğimPardon. 17 yi görmemiştim. Bu durumda iki gün sonra tekrar bakıp ikiye katlayıp katlamadığına bakmanız lazım
Cuma verdğimde 42.98 çıktı salı yine vereceğimO zaman henuz cok yeni gec döllenme de olabılır
Hayrli olsn cnmCuma verdğimde 42.98 çıktı salı yine vereceğim
Anladım canım onemli olan 48 saatte bir ikiye katlaması eger ikiye katlıyorsa sorun yok senin ki büyük ihtimalle gec döllenmeCuma verdğimde 42.98 çıktı salı yine vereceğim