Sonu böyle bitmeseydi

minicikumut

Gülümse :)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2011
1.223
85
158
Sinop
İşyerinde bir bayan arkadaşım benden 15 gün sonra evlendi..8 yıllık flörtün neticesinde birbirlerine kavuşmuşlar.

O kadar uyumluydular ki..Hep neşeli hep mutlu..

Evlendikten sonra o kara güne kadarda mutluydular..Eviliklerinin 3. ayına doğru arkadaşımın eşi geçirdiği bir iş kazası neticesinde ağır yaralandı.Ve komaya girdi..

Arkadaşım hep umutluydu..doktorlar uyandırmaya çalıştıkca o uyanmadı..Arkadaşımda ''Uykuyu çok seviyor ondandır,görün bakın ayağa kalkacak''diyordu..Mesleğim icabı durumu değerlendirebiliyordum.Durum çok ciddiydi.Her an onu kaybedebileceğimizi hissetmiştim.Arkadaşım içi acıdığından yanına girmek istemiyordu.Uyanınca görürüm yeşil gözlerini diyordu.Olabildiğince yanında ol hissetsin seni dedim arkadaşıma..''O ölüme yakın,görebildiğin kadar gör'' denmiyor ne yazık ki..

13 gün sürdü bu durum..13. gün geldi kara haber..O ölmüştü..Söylenecek bütün sözler bitmişti ne yazık ki..

Cenazeye gittiğimde o küçücük kızın kocaman dirayetini her hatırladığımda gözlerim doluyor hala..Tabuta elini koyup onunla sessizce vedalaşması dün gibi gözümün önünde..

Hayatımda gördüğüm en kalabalık cenazeydi..Herkes onu o kadar çok seviyordu ki..Son görev için herkes oradaydı..

Cenaze camiiden çıkarken arkadaşım tutamadı kendini..Koşarak kaçmaya başladı..O zaman anladı sanırım dönülmeze girildiğini..Gözlerim dolar her hatırladığımda..

5 ayı geçti bu olay olalı..Arkadaşım bir türlü yaşama tutundu..Nefes almaya başladı..

Dün konuşurken eşinin ailesinin düğünü geçen sene ramazandan sonra yapmak istediğini söyledi.Gençlerde direnmişti ve düğünleri geçen ene ramazandan önce oldu.Arkadaşım diyor ki''Ramazandan sonraya kalsaydı biz evlenemeyecektik..Kısacık bile olsa o mutluluğu yaşayamayacaktım..İyi ki önce evlenmişiz''

Allah rahmet eylesin çok zordur eminim..Allah geride kalanlara ömür,yakınlarına sabır versin..

Göz yaşlarımı tutamadım. Cok üzüldüm. Gerçekten. Burnumun direği sızladı Başınız sağolsun, Allahım arkadaşınıza sabır versin

içim çok kötü oldu sanırım arkadaşını en iyi anlayan benim şu an erkek arkadaşım komada ve ne olucak bilmiyorum iyi düşünmeye çalışıyorum..

ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLSUN INSALLAH(AMIN)
3 gunluk dunya yarina cikacagimiz belli degil ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESIN OLUMUN BILE HAYIRLISINI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

içim çok kötü oldu sanırım arkadaşını en iyi anlayan benim şu an erkek arkadaşım komada ve ne olucak bilmiyorum iyi düşünmeye çalışıyorum..

canimmm ALLAH SIFA VERSIN INSALLAH SAG SELAMET CIKAR RABBIM ONA OMURLER NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

Ölüm cok acı sevdigin insanı kaybetmek o kadar zor ki cok iyi bilirim anne, baba, es, evlat..!
Allahım ne denir ki..?
Bende annemi kaybettim perşembe günü tam 1 ay olacak..
Rabbim geride kalanlara sabır versin yogun bakım kapılarında gecirdigim günleri hic unutamam, elini tuttum, kalk anne, bizi bırakma geri dön dedim..
Canım annem hala inanamıyorum, hayat dolu, neseli, heybetli annem benim..
Allah herkese hayırlı ölümler nasip etsin hepimizin gidecegi yer orası ama erken, ama gec..
Acısı zaman gectikce küllenir diyorlar ama tam tersi zaman gectikce görmedikce, özledikce daha cok büyüyor suan sanki hala bir yerleden cıkacak gibi geliyor öyle yasıyorum ben.

Allah rahmet eylesin çok zordur eminim..Allah geride kalanlara ömür,yakınlarına sabır versin..

Acıyı veren Allah sabrıda veriyor sanırım.Bir şekilde yaşamaya devam ediyor.Allah hepimizin tüm sevdiklerine sağlık versin.

Göz yaşlarımı tutamadım. Cok üzüldüm. Gerçekten. Burnumun direği sızladı Başınız sağolsun, Allahım arkadaşınıza sabır versin

Aklıma her geldiğinde nasıl dayanıyor diye düşünüyorum.O kadar güçlü ki.Çok teşekkür ederim.Allah beterlerinden hepimizi korusun.

çok üzüldüm çok..
Rabbim kimseyi böyle sınav etmesin, çok zor
Böyle bir sınav çok ama çok ağır..Umarım acısı küllendiğinde bu sınavı en kolay şekilde atlatmış olur.
Sizede çok çok geçmiş olsun.Rabbim erkek arkadaşınızın yardımcısı olsun.Umarım en kısa zamanda iyileşir.Siz güzel düşünün ki güzel olsun.Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.
ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLSUN INSALLAH(AMIN)
3 gunluk dunya yarina cikacagimiz belli degil ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESIN OLUMUN BILE HAYIRLISINI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
Ömründe ölümünde hayırlısı diyorum hep..Gerçekten dediğiniz gibi 3 günlük dünyada kimseyi kırmamak gerektiğini daha iyi anlıyorum.Ve o öldükten sonra herşeyi biraz daha boşverebiliyorum.

Eşime,aileme,sevdiklerime daha çok sarılıyorum.1 Dakika sonrasını bilmediğimiz bir dünyayı çok ciddiye almamız gerektiğini anladım.Kısa bir örnek vereyim hatta.

Eşim büyük televizyonumuz salonda(Misafir odasında) diye orada oturalım istiyordu bende salon temiz kalsın diye oturma odasında oturmaya zorluyordum eşimi.Arkadaşımın eşi vefat ettikten sonra dein ki içimden;ya yarın o olmazsa hangi eşyanın önemi var?Tabikide o olmayınca hiç birşeyin anlamı yoktu..Şimdi salonda oturuyoruz akşamları.Eşya yerine konur ya yitip giden can..Asla yerine konamaz.Hayatı bir günmüş gibi yaşıyorum artık.Oda bugün..
canimmm ALLAH SIFA VERSIN INSALLAH SAG SELAMET CIKAR RABBIM ONA OMURLER NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

Smuwila;anneniz ilk rahatsızlığında okumuştum konunuzu.İçim acımıştı.

Günler geçtikce umudum azalmıştı anneniz adına.Keşke onu daha erken bulsaydım demeniz hala aklımda..Ama biliyorsunuz ki kaderden ötesi yok..Hayatta 3 şeyin vakti şaşmazmış..Doğum,nikah ve ölüm..Ne yaparsak yapalım Allahın dediği oluyor.

Çoğu insan sevdiklerini kaybetmekten korkar.Böyle birşeyi düşünmek bile çok zorken yaşamak hepsinden zor olsa gerek..Rabbim yardımcınız olsun.

Anneniz için yapabileceğimiz tek şey dua etmek.Umarım Melek anneciğinizin mekanı Cennet olur..

okuyunca cok kotu oldum gercekden.Rabbim mekanini cennet eylesin .geride kalanlra sabir versin.

bende 5 ay ince amcamin kizini kaybettik.okadar ani olduki bana hicbosey soylemediler.hala amcamlari arayip nasilsin diyemiyorum dilim varmiyo.

amcamin kizi hep ruyamda goruyorum hep yasiyomus gibi gorup her sabah yasiyo diye uyaniyorum.ben bile hala kabullenemedimki amcamla yengemi ve sizin arkadasinizi hic dusune,miyorum.offff cok zor.

Sizinde başınız sağolsun.Herkes ne kadar zor sınavlardan geçiyor değil mi?Kimisi evlat kimisi sevgili acısıyla sınanıyor..Rabbim böyle sınavlarda yanımızda olsun İnşallah

... diyecek bişi bulamadım. noktalar söyleyemediklerimdir Allah kimseye yaşatmasın ..

İnsanın aklına hep aynı soru geliyor değil mi?

Ya benim başıma gelse..

Allah gecinden versin..Ömründe ölümünde hayırlısı diyelim biz..

Allah sizlere uzun ömürler versin..

hayat işte iyi yada kötü bi şekilde devam ediyo insan en çokta sevdiklerine yakınlarına yakıştıramıyo ölümü ne zor sevdiğin hayatının anlamı olan birini birdaha hiç göremeyecek olmak Allah sabırlar versin dayanma gücü versin. zaten RABBİM bi yandan alırken diğer yandan vermese hayat hiç yaşanmazdı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…