Doğuma Hazırlık sonu 'ay' ile biten kız ismi...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar hepinize teşekkür ederim.okul olunca pek fırsatım olmuyor cevap vermeye.hamile olanların hepsini Allah kurtarsın.sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.bu arada ben 27 haftalık hamileyim:)öğretmenim.eşimden ve oğlumdan ayrıyım.doğumla birlikte onalarada kavuşacağım inş.herkese iyi akşamlar.listemi yapıyorum sayenizde .önemsemiyor sanmayın:)

ben UMAY diyorum

doğuna 1 hafta kala rüyamda bana söylenen bi ismdi. hiç aklımda böle bi isim yoktu ve hayra yorarak anlamını araştırdım ve :

"Orhun yazıtlarında geçen, çocukları ve hayvanları koruduğuna inanılan Tanrıça" olduğunu öğrendim, ömrü uzun olsun bebişinin...

hayırlı evlat olsun ınsALLAH saglıklı dogumlar dılerım .. bu arada kız mı erkek mı bebegınız isim dusunuorm da :))

Önerildimi bilmem ama Beray var ben severim bu ismi anlamıda Ay'ın en ışıltılı, en parlak hali demek

sağolun kızlar..isimler için. eşim simay diyor ..nasıl sizce? ben hala farklı bişey arıyorum .ha şu diyemedim ama daha çok vaktim var:)

akrabımızın 7 yaşında Simay adında bir kızı var çok şeker olur kendileri:) Simay adı güzel tabi önemli olan sizin budur demeniz

ay kızlar kusura bakmayın hiç cevap yazamadım.hepinize teşekkürler.şimdilerde hem tayin isteme telaşım hemde doğum iznine ayrılma telaşım var kızımla hiç ilgilenmedim.yarından sonra inşallah artık kızımla ilgileneceğim.isimleri yazıyorum bi kenara:)hepiniz sağolun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…