- 30 Mart 2009
- 3.315
- 1
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
mutluluklar dilerim
canım allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah nekadar mutlu oldukları gözlerinden belli zaten başka söze gerek yok bu arada dikkatimi çeken bişe oldu kardeşinin üzerindeki gelinlikmi yoksa abiyemi gelinlikse neden üstünde siyah tül var CADIARZU
kizkardesim 19 damadimiz 20 yasinda canimAmanda aman hemşerimin kardeşide pek minik pekte zarifmiş.Damadımızında yaşı küçük sanırım.
Allah ömür boyu mutlu etsin cnm.
Bu arada resimleri sen mi böyle yaptın?
:Saruboceq:amin canim insallah güzel yüregine saglikopuyorumnanaktanallah mutluluklarını bir ömür boyu daim etsin
birbirinden rabbim hiç ayırmasın
allah bı ömur boyuuuuuu huzur mutluluk versın inşallah...
emre kılomu aldı?
zemuszemusbende yakisdiriyorum birbirlerinezemuszemusçok yakışmışlar
rabbim bi yastıkta kocatsın :Saruboceq:
kardeşin çok güzelmiş incim zemuszemus
maşşalahh fıstığımmm en kötü günleri böle olsun inşş kardeşininn opuyorumnanaktan
mutluluklarrr a.s.
:Saruboceq:amin insallah canim o sevgi dolu yüregine saglikopuyorumnanaktanAllah, bır omur huzur ve mutluluktan ayırmasın...
:Saruboceq:amin kedim benim insallahopuyorumnanaktanoy oy su gibiler maşallah..allah mutluluklarını daim etsin..bi yastıkta kocasınlar inşallahh
:Saruboceq:amin canimopuyorumnanaktanay maşallah canım, bir yastıkta kocasınlar inşallah opuyorumnanaktan
kardeşin de çok güzelmiş bu arada opuyorumnanaktan
:Saruboceq:amin canim insallah:Saruboceq:ınsallah yuzundekı gulumseler bı omur surer genc cıftler..
en kotu gununuz boyle olsun ask eksık olmasın hayatınızda..
ıncım senıde tebrık ederım tatlım..
:Saruboceq:amin canim insallah:Saruboceq:allah mutlu etsin canım birbirlerine çok yakışmışlar bu arada tarih çok uyumlu 09,09,09 özellikle seçilmiş gibi geldi (= darısı bekarların başına.
:Saruboceq:amin canim saolasinopuyorumnanaktanallah bir yastıkda kocatsın inş mutluluklar dilerim çok yakışmışlar resimler süper
opuyorumnanaktantüm kalbimle tskler canimopuyorumnanaktanömür boyu mutluluklar dilerim
bu tatlı çifte
:asigim:kardesim diye diil ama cok begeniyorum bende onuopuyorumnanaktançok güzelmiş kardeşin
allah bi yastıkta kocatsın inş:Saruboceq:
mutluluklarra.s.