• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonraki gün habının yaşattığı felaket

Nasibeyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
814
333
33
34
Kızlar biz esimle cocuk yapmaya karar verdik korona doneminde cocuk yapmaya karar verdik sonra korktum gerı caydım ve postpill one diye bir ertesi gün habı ıctım.
Ve ben adet olamıyorum asla gecikme sorunu olmayan gunu Gune adet olan biriyken 2 aydır tarlusal ve duphaston kullanıyorum kı adet olayım gecen ay 30 gun gecikti duphaston kullandım 2 gun oldum bu ay yine olmadım 10 gun oldu tarlusal ıcıyor um ben napcm nolur akıl verin yasayan varsa lutfen yardım edin lutfen adet olamamak cok zor nolur bsıyler dıyın

Vücudun dengesini bozmuşsunuz. Ertesi gün hapı çok etkili bi hormon ilacı üstüne daha da adet söktürücüler içmişsiniz . Doktora gitmelisiniz

Doktorda yardım edemedi. Bir ılac bu kadar. Bozar mı duzeni dedı tarlusal verdı birde kızlar eşimin %50 hareketsiz spermi var buda sorun dedı doktor bilen var mı

Doktorda yardım edemedi. Bir ılac bu kadar. Bozar mı duzeni dedı tarlusal verdı birde kızlar eşimin %50 hareketsiz spermi var buda sorun dedı doktor bilen var mı
Doktorun edemediği yardımı buradan beklemek de ne bileyim 🙄 bir doktordan tatmin olmadıysanız bir başkasına gidin, belki de bu ilacı kullan bekle vs dedi bilemeyiz ki garip bir yazım tarzı var zaten doktora bu ilaçları içtikten sonra mı gittiniz yoksa ilk adet söktürücüyü doktor mu verdi bu bile muamma.
Yani bir süredir mi çocuk istiyorsunuz da sperm testi yaptırdınız onu da anlayamadım ama bu testi yapan urolog size bir açıklama yapmadı mı?

Back