Sonradan silik çizgi çıktı

reyhan_nazli

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2023
117
12
18
32
Merhaba kızlar bu gece 4 gibi idrar testi yaptım erken gebelik testi. İlk başta tek çizgi çıktı ben de 5 dakika bekleyip başında kalmadım geldim uyudum. Sabah teste baktığımda silik bir çizgi vardı. Sizin de böyle olduğu oldu mu . Böyle olup da hamile olan var mı. Adetim 7 gün falan geçti geçti bu arada .

Merhaba kızlar bu gece 4 gibi idrar testi yaptım erken gebelik testi. İlk başta tek çizgi çıktı ben de 5 dakika bekleyip başında kalmadım geldim uyudum. Sabah teste baktığımda silik bir çizgi vardı. Sizin de böyle olduğu oldu mu . Böyle olup da hamile olan var mı. Adetim 7 gün falan geçti geçti bu arada .
Testin fotografini eklerseniz daha net yardimci olabiliriz ama 7 gun gecikmeyle silik cikacagini sanmiyorum umarim vardir

Oncelikle uygulamadan degil goggleden girin daha sonra fosya ekle bolumunden ekleyebilirsiniz
Merhaba. Benim testime bakar mısınız ?
IMG_20230901_082054.webp

Testler 10 dakika sonra geçersizdir.

Şuan tatildeyim . Her gün denize giriyorum . Sağlık ocağı falan da yok burda . Koydeyim. Resmen bir belirsizliğin içinde kaldım . Yüzmek düşüğe falan sebep olur mu diye . Önümüzdeki cuma bitiyor tatil . . Elimde test de kalmadı. 🥴

Şuan tatildeyim . Her gün denize giriyorum . Sağlık ocağı falan da yok burda . Koydeyim. Resmen bir belirsizliğin içinde kaldım . Yüzmek düşüğe falan sebep olur mu diye . Önümüzdeki cuma bitiyor tatil . . Elimde test de kalmadı. 🥴
Merak etmeyin yuzmenin bir sakincasi yok.bende yeni aldim haberini hamileligin ve doktora sordum tatil planim vardi cunku.denize girebilirsin , yuzmenin sakincasi yok dedi.havuza ise temiz olduguna emin isen gir dedi;):)

Benim testim 1 saat sonra silik şekilde pozitif çıkmıştı çok damltmıştım ama çöpten alıp bakmıştım içim içime sığmamıştı iki gün sonra tekrarladım 1dk içinde silik çıktı bu sefer ama gebelik ilerlemedi malesef ☺️

Benim testim 1 saat sonra silik şekilde pozitif çıkmıştı çok damltmıştım ama çöpten alıp bakmıştım içim içime sığmamıştı iki gün sonra tekrarladım 1dk içinde silik çıktı bu sefer ama gebelik ilerlemedi malesef ☺️
Üç tane test yaptım bende silik hep . Sonradan siliklesiyor . Rabbim herşeyin hayırlısıni nasip etsin.💙

Hata olabilir.
Okadar saat sonra geçerli olmuyor artık.

Back
X