- 13 Kasım 2022
- 3
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi biranneadayiyim
-
Devlet hastanesi acilinde regl gecikmeden ve kanama olmadan kan almıyorlar. Ki sizin daha 6 gün var imkansız çıkması. Erken gebelik testleri böyle maalesef. İkinci çizginin yeri çıkıyor beliriyor kurudukça koyulaşıyor. İlk 5 maksimum10 dk yi dikkate alın. Gebelik yok demiyorum sadece erken diyorumKızlar dünden beri test yapıyorum adete 6 gün var Erken gebelik testi yaptım. İlk başta gözle zor görünen hayalet çizgi oluyo yani çok dikkatli bakıyorum var gibi sanki ya dedirtiyo insana zaman geçtikçe o var gibi diye tereddüt ettiğim çizgi koyulaşıyor pozitif oluyo . Sağlık ocağına gitmeye utanıyorum o kadar çok gidip kan verdim ki adamlar bıktı , acile ne desem kan alırlar ? Sizce var mıdır gebelik
Neden imkansız olsun ki o ayki döngüsünü bilemeyiz bende düzenli regli oluyorum. Ama erken yumurtlama oldu sanırım adetime tam 10 gün kala erken gebelik testiyle 9 gün kala kan verip kaset test yaparak emin oldum. Olabiliyor yani imkansız demeyelimDevlet hastanesi acilinde regl gecikmeden ve kanama olmadan kan almıyorlar. Ki sizin daha 6 gün var imkansız çıkması. Erken gebelik testleri böyle maalesef. İkinci çizginin yeri çıkıyor beliriyor kurudukça koyulaşıyor. İlk 5 maksimum10 dk yi dikkate alın. Gebelik yok demiyorum sadece erken diyorumBenim de adetime 6 gün var sabırla beklemeye çalışıyorum gönlünüzce olsun
Sizinle aynı konudan bilmem kaçıncı denk gelmemizNeden imkansız olsun ki o ayki döngüsünü bilemeyiz bende düzenli regli oluyorum. Ama erken yumurtlama oldu sanırım adetime tam 10 gün kala erken gebelik testiyle 9 gün kala kan verip kaset test yaparak emin oldum. Olabiliyor yani imkansız demeyelim
Siz anlamiyorsunuz işte ben gene önceki ay erken yumurtlama gördüm ama 32 günde bir regli olmaya devam ettim. 23. Gün sonra adet olmadım yani. Siz insanlara imkansız diyerek bence çok umut kirici oluyorsunuz. Oladabilir olmayadabilir bu sizin yumurtlamaniza bağlı diye cevap verebilirsiniz. İmkansız demek yanlış imkansız demek değil yani. İmkansız dediğiniz kişinin hangi gün yumurtlama olduğunu bilemeyiz belki kendi bile bilemez. En iyisi bı kan verin çıkmazsa da üzülmeyin adetiniz geçerse gene bı kan verirsiniz şüpheniz devam ediyorsa dersiniz. İmkansız çok kesin bı yargı oluyorSizinle aynı konudan bilmem kaçıncı denk gelmemizyine söylüyorum imkansız olan asıl adetine 10 gün kala öğrenmesi… kendiniz de diyorsunuz erken yumurtlama olduysa çıkar diye. Erken yumurtlama olduysa erken adet olur zaten. Yumurtlama ile beklenen adet arası 14 gündür… siz böyle yazdıkça insanlara umut oluyor sonra yumurtlamanın 4.gününde kalkıp test yapıyorlar. Ben bu ay 9.gün yımurtlama gördüm bu demektir ki 23 veya 24.gün adet olucam. Ama geçen ay 15.günde yumurtlama gördüm 29.günde adet oldum. Şimdi ben bu ay hamile kaldıysam geçen aya göre diyemem adetime 10 gün kala öğrendim diye. Çünkü o adet geçen ayda kaldı bitti gitti. Bu ay yeni bir döngü. Ve ben 9. Gün yumurtlama gördüm 15.gün değil. Çok uzun yazdım ama Anlatabildim mi :)
Ben hiç de umut kırıcı olmadım. Arkadaşıma gayet güzel söyledim “gebelik yok demiyorum sadece erken diyorum” yazmışım eğer dikkatli okuduysanız. Emin olun kırıcı olan nedir ne değildir çok iyi biliyorum. 10 aydır uğraşıyorum,kendimde belirti arıyorum,yalancı pozitif bile gördüm gebelik testinde,adetimden birkaç gün önce. Koşa koşa gittim kan verdim negatif çıktı ve hayal kırıklığı. Tüm gün ağladım nasıl olur diye. İşte sizin bu adete 10 gün kala pozitif gördüm demeniz benim gebelik testinin yalancı pozitif vermesiyle eş değer. Adete 10 gün kala öğrendim dediğinizi okuyanlar ilişkiden 3 gün 4 gün sonra teste koşuyor. Asıl umut kırıcı olan bu negatifi görmeleri. Ne kadar kadın doğum doktoru varsa açın bakın videolarına yumurtlama ile beklenen adet tarihi arasındaki ilişkiye. Adete 10 gün kala öğrendim demek döllenmenin 4.günü öğrendim demek. İmkansız olan bu ! 4 günde daha Rahime bile gelmez ki belirti versin. Ben okuyorum araştırıyorum ve takip ettiğim birçok kadın doğum doktoru var. Burada insanlara yalan yere umut vermektense, doktorlardan öğrendiğim şekilde yorumlar yazıyorum. Siz bence beni çok iyi anlamadınız ve uğraşmayın boşverin beni. Hatta göz ardı et seçeceğini kullanabilirsiniz. Adete 10 gün kala gebelik öğrendim diye bir tez yok (!) bunu kabul edin. Çok şükür burada hiçbir arkadaşıma kötü yorum yazmadım. Aksine herkese elimden geldiğince dua ediyorum çünkü ben de onlardan biriyim. Ben de bat gününü zor bekleyenlerdenim.Siz anlamiyorsunuz işte ben gene önceki ay erken yumurtlama gördüm ama 32 günde bir regli olmaya devam ettim. 23. Gün sonra adet olmadım yani. Siz insanlara imkansız diyerek bence çok umut kirici oluyorsunuz. Oladabilir olmayadabilir bu sizin yumurtlamaniza bağlı diye cevap verebilirsiniz. İmkansız demek yanlış imkansız demek değil yani. İmkansız dediğiniz kişinin hangi gün yumurtlama olduğunu bilemeyiz belki kendi bile bilemez. En iyisi bı kan verin çıkmazsa da üzülmeyin adetiniz geçerse gene bı kan verirsiniz şüpheniz devam ediyorsa dersiniz. İmkansız çok kesin bı yargı oluyor
Ama öğrendim işte yalan söylemiyorum ya burda adete 10 gün kala öğrendimBen hiç de umut kırıcı olmadım. Arkadaşıma gayet güzel söyledim “gebelik yok demiyorum sadece erken diyorum” yazmışım eğer dikkatli okuduysanız. Emin olun kırıcı olan nedir ne değildir çok iyi biliyorum. 10 aydır uğraşıyorum,kendimde belirti arıyorum,yalancı pozitif bile gördüm gebelik testinde,adetimden birkaç gün önce. Koşa koşa gittim kan verdim negatif çıktı ve hayal kırıklığı. Tüm gün ağladım nasıl olur diye. İşte sizin bu adete 10 gün kala pozitif gördüm demeniz benim gebelik testinin yalancı pozitif vermesiyle eş değer. Adete 10 gün kala öğrendim dediğinizi okuyanlar ilişkiden 3 gün 4 gün sonra teste koşuyor. Asıl umut kırıcı olan bu negatifi görmeleri. Ne kadar kadın doğum doktoru varsa açın bakın videolarına yumurtlama ile beklenen adet tarihi arasındaki ilişkiye. Adete 10 gün kala öğrendim demek döllenmenin 4.günü öğrendim demek. İmkansız olan bu ! 4 günde daha Rahime bile gelmez ki belirti versin. Ben okuyorum araştırıyorum ve takip ettiğim birçok kadın doğum doktoru var. Burada insanlara yalan yere umut vermektense, doktorlardan öğrendiğim şekilde yorumlar yazıyorum. Siz bence beni çok iyi anlamadınız ve uğraşmayın boşverin beni. Hatta göz ardı et seçeceğini kullanabilirsiniz. Adete 10 gün kala gebelik öğrendim diye bir tez yok (!) bunu kabul edin. Çok şükür burada hiçbir arkadaşıma kötü yorum yazmadım. Aksine herkese elimden geldiğince dua ediyorum çünkü ben de onlardan biriyim. Ben de bat gününü zor bekleyenlerdenim.
Hayırlı geceler.
Olma ihtimali kadar olmama ihtimali de mümkün. İnsanlara umut tabiki lazım ancak olabilir tabi bende de böyle oldu derseniz daha çok kafaya takacaklar . O 1 hafta 10 gün geçmeyecek. Herkesin bünyesi farklıdır sen 1 hafta kala öğrenirsin kimisi reglden 10 gün sonra öğrenir. Bu yüzden herkesin vücudunu kendi vücudumuz gibi görerek tavsiyede bulunup umut veremeyiz. Doktorlar dahi en garanti sonuç regl sonrası 7.gün derken biz kim olarak insanlara 10 gün kala ümit verebiliriz ki.Siz anlamiyorsunuz işte ben gene önceki ay erken yumurtlama gördüm ama 32 günde bir regli olmaya devam ettim. 23. Gün sonra adet olmadım yani. Siz insanlara imkansız diyerek bence çok umut kirici oluyorsunuz. Oladabilir olmayadabilir bu sizin yumurtlamaniza bağlı diye cevap verebilirsiniz. İmkansız demek yanlış imkansız demek değil yani. İmkansız dediğiniz kişinin hangi gün yumurtlama olduğunu bilemeyiz belki kendi bile bilemez. En iyisi bı kan verin çıkmazsa da üzülmeyin adetiniz geçerse gene bı kan verirsiniz şüpheniz devam ediyorsa dersiniz. İmkansız çok kesin bı yargı oluyor
Benimkide böyle çıkmıştı canım 1 2 saat sonra 2 gün sonra kan verdim 40 çıkmıştı acile git ve kan ver
Ben kesin vardır demedim ki olabilir de olmayabilir de dedim. Ama imkansız diyen arkadaşa cevap verdim imkansız değil yani herkesin döngüsüne göre değişebilecek bı durum dedim. Sadece imkansız denmesine karşıyım benOlma ihtimali kadar olmama ihtimali de mümkün. İnsanlara umut tabiki lazım ancak olabilir tabi bende de böyle oldu derseniz daha çok kafaya takacaklar . O 1 hafta 10 gün geçmeyecek. Herkesin bünyesi farklıdır sen 1 hafta kala öğrenirsin kimisi reglden 10 gün sonra öğrenir. Bu yüzden herkesin vücudunu kendi vücudumuz gibi görerek tavsiyede bulunup umut veremeyiz. Doktorlar dahi en garanti sonuç regl sonrası 7.gün derken biz kim olarak insanlara 10 gün kala ümit verebiliriz ki.
Şöyle imkansızlığı mevcut. Yumurtlama zaten 4 5 gün süren birşey. Döllenme yaklaşık 6 gün kadar sürüyor. Sperm yumurtayla döllenme süresi tutunma süresi 12 günü buluyor. Normal bir döngüsü olan insanda adete 10 gün kala tabiki çıkmaz. Çünkü yumurtlamadan 14-16 gün sonra regl geliyor. Yani bu durumda yumurtlama ortasında öğrenmiş olunuyor bu açıdan imkansız bunu belirtmiş. Erken döllenme geç döllenme üstüne görme bu duruma dahil değil.Ben kesin vardır demedim ki olabilir de olmayabilir de dedim. Ama imkansız diyen arkadaşa cevap verdim imkansız değil yani herkesin döngüsüne göre değişebilecek bı durum dedim. Sadece imkansız denmesine karşıyım ben
2,5 senedir 3 tane sorunlu gebelik yaşamış bir olarak söylüyorum ki asla bu kadar erken test yapmayın. Sağlıklı bir gebelikse zaten geç de öğrenseniz hiçbir sorun olmaz, eğer kimyasalsa kendi kendinize heveslenip mutlu olduğunuzla kalmaz üstüne bir de daha mutsuz olursunuz. En azından adet gününüzü bekleyin test yapmak için lütfenKızlar dünden beri test yapıyorum adete 6 gün var Erken gebelik testi yaptım. İlk başta gözle zor görünen hayalet çizgi oluyo yani çok dikkatli bakıyorum var gibi sanki ya dedirtiyo insana zaman geçtikçe o var gibi diye tereddüt ettiğim çizgi koyulaşıyor pozitif oluyo . Sağlık ocağına gitmeye utanıyorum o kadar çok gidip kan verdim ki adamlar bıktı , acile ne desem kan alırlar ? Sizce var mıdır gebelik
Görünüşe göre hamilesiniz, istiyorsanız eğer umarım sağlıklı bir gebeliktir.Kızlar dün idrar testi yaptım sonucu bu şekilde çıktı ama pek fazla anlamadım sizce hamile miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?