Ben hiç de umut kırıcı olmadım. Arkadaşıma gayet güzel söyledim “gebelik yok demiyorum sadece erken diyorum” yazmışım eğer dikkatli okuduysanız. Emin olun kırıcı olan nedir ne değildir çok iyi biliyorum. 10 aydır uğraşıyorum,kendimde belirti arıyorum,yalancı pozitif bile gördüm gebelik testinde,adetimden birkaç gün önce. Koşa koşa gittim kan verdim negatif çıktı ve hayal kırıklığı. Tüm gün ağladım nasıl olur diye. İşte sizin bu adete 10 gün kala pozitif gördüm demeniz benim gebelik testinin yalancı pozitif vermesiyle eş değer. Adete 10 gün kala öğrendim dediğinizi okuyanlar ilişkiden 3 gün 4 gün sonra teste koşuyor. Asıl umut kırıcı olan bu negatifi görmeleri. Ne kadar kadın doğum doktoru varsa açın bakın videolarına yumurtlama ile beklenen adet tarihi arasındaki ilişkiye. Adete 10 gün kala öğrendim demek döllenmenin 4.günü öğrendim demek. İmkansız olan bu ! 4 günde daha Rahime bile gelmez ki belirti versin. Ben okuyorum araştırıyorum ve takip ettiğim birçok kadın doğum doktoru var. Burada insanlara yalan yere umut vermektense, doktorlardan öğrendiğim şekilde yorumlar yazıyorum. Siz bence beni çok iyi anlamadınız ve uğraşmayın boşverin beni. Hatta göz ardı et seçeceğini kullanabilirsiniz. Adete 10 gün kala gebelik öğrendim diye bir tez yok (!) bunu kabul edin. Çok şükür burada hiçbir arkadaşıma kötü yorum yazmadım. Aksine herkese elimden geldiğince dua ediyorum çünkü ben de onlardan biriyim. Ben de bat gününü zor bekleyenlerdenim.
Hayırlı geceler.