Merhaba,
Ben bi yillik ni$anliyim , Fransa'da yasiyorum ve ni$anlimda Türkiye'de . Daha 18 ya$ima girmedigim için evlenemem 18 ya$ima girsem bile evlenmem Fransiz vatandasligimi almadan önce...Eger evlenirsem vatandsligimi almadan önce zor getirebilirim ... yani anlicaginiz bu sene eylûlde fransiz vatandsligi almam için bazi günler çagricakmis beni, soru sorcakmisda niye istiorsun napicaksin napiorsun flnda fln .. ve bu fransiz vatandsligimi aldigima dair kagitde o o o o 1 sene veya 6 ay sürüyor yani daha çok var evlenmemize... Ve ni$anlimda buraya gelip para kazanip kimsenin abilerinin eline falan bakmadan kendi para biriktirip kendi dûgünümüzü güzel yapmak istiyoruz, ama gelemiyor o sorun , kuafôr'de çali$iyor okumuyor gelmesi birz zor yani . Bûyûk abisi var burda oda kuaför bâyâ guzel para kazaniyor ve kuzenimle evli doktor oda bâyâ çok para kazaniyorlar i$te kolaylikla vize gônderebilirler vergisi iyi fln oldugu için ama bilemiyorum kabul edilir mi .. ? çünkü hep duyuyorumki bi evi olmasi lazim nisanlinin , sigortasi olmali (bi ay sigortali ztn) , arabasi olmali , babasi zengin gôzükmeli vs ... ama i$te ne yazikki o kdr zengin deil ... eger bu vize olmazsa bu sene üniv yazilisina gircek belkid okuyor diye fransa'da devm etmek istiyor derse belkid kabul olunur belkid gelebilir ... ama eger o okulda olmazsa bi spora yazilip burdaki bi sporda devm etmek isterse bide bunu denicez :) bide en son bunlarin hiç biri olmazsa genelde yazlari Türkiye'dekiler Fransaya gelirler turist olarak bi iki hhfta para verip dolasmak için onu da denicegiz .. ama sorum $u buraya gelipte napabilirde hep burda kalabilir benimle evlenmeden.. ? ( Frnsiz vatandsliigimi alip sonra evlencez in$ALLAH o sorun deil ama 1 yil dha uzakta ya$amayi istemiyoruz çok zor geliyor , kötü / Gûzel günde hep yaninda olsun istiyoruz ni$nligimizi gûzel yasamak istiyoruz ... ) bôyle uzkda ya$ayip gidersek belkid ayrilma noktaya gelebiliriz ... korkuyorum , çok zor ya çok zor uzkda ya$amak svdiginden ...
ALLAH'iniza lûtfen yardim ediniz , öyle dalga geçp bi$iler söylemeyiniz ... YARDIM istyorum , bizi kavu$turun en kisa zmnda ltfen bi fikir verin ...