Ultrason fotosunda o kısım görünmüyor pekUltrason fotosu varsa bakalim. Normalde erkek 17. Haftaya kadar cok net gorunurdu.
Detaylı ultrasonu bekle derim bana da erkek dediler detaylı da kızçamin olucağını öğrendim çok net gördük bacak arasını daMerhabalar 17. Haftadayım doktor cinsiyete kesin kız dedi ama benim içimde hep oğlum olcak gibi geliyor tabiki kızı erkeği yok zaten ilk gebeliğim sağlıklı olsun ama içimde nedense bi şüphe var erkek olduğuna dair bilmiyorum. acaba sonradan cinsiyet erkekmiş deme ihtimalleri var mı ? Yaşayan oldu mu ? Hazırlık yapmaya başlayacağım ama başlayamıyorum :) Çünkü erkeğin sonradan aa kızmış,olma ihtimali az ama kızın sonradan erkek olarak görünme ihtimali var gibi
Canım banada bakabılırmısınBen erkege benzettim valla. Nub yukari dogru ama tabi doktor daha iyi bilir.
Kac haftalıkken erkek dedılerDetaylı ultrasonu bekle derim bana da erkek dediler detaylı da kızçamin olucağını öğrendim çok net gördük bacak arasını da1 ay daha bekle
ATSAM BAKARMISNIZUltrason fotosu varsa bakalim. Normalde erkek 17. Haftaya kadar cok net gorunurdu.
NE ZAMAN yaptırdınız detaylıyı bende hep kız hissediyorum ama erkek dedi değişmez dedi 16 cı haftamdayım cnmDetaylı ultrasonu bekle derim bana da erkek dediler detaylı da kızçamin olucağını öğrendim çok net gördük bacak arasını da1 ay daha bekle
Erkek gibi geldi banaBurada
Bana da bakar mısnnız doktor %70 kız dedi bende hep erkek hissediyorumBen erkege benzettim valla. Nub yukari dogru ama tabi doktor daha iyi bilir.
Ben de kiza benzettim.Bana da bakar mısnnız doktor %70 kız dedi bende hep erkek hissediyorum
İşte tam belli olsaydı ona göre alışveriş yapmaya başlardım ufaktan çok merak ediyorumBen de kiza benzettim.