Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ne kadar sürede böyle oldu bilmiyorum yaptım bekledim çıkmayınca pazara gidip geldim aklıma geldi baktım böyle hiç bu kadar net görmemiştimCanim sonradan derken mesela? Genelde benim de testlerimin hepsi saatler sonra boyle oluyor. Malesef hamile değilim. Umarim sendeki hamilelikdendir
Peki ne kadar sure izlediğinde çikmadi? En iyisi yarin ilk idrarla tekrar yap. Bu kez 10 dakika izle en azYa ne kadar sürede böyle oldu bilmiyorum yaptım bekledim çıkmayınca pazara gidip geldim aklıma geldi baktım böyle hiç bu kadar net görmemiştim
Ya ne kadar sürede böyle oldu bilmiyorum yaptım bekledim çıkmayınca pazara gidip geldim aklıma geldi baktım böyle hiç bu kadar net görmemiştim
Aynen yarın tekrarlimPeki ne kadar sure izlediğinde çikmadi? En iyisi yarin ilk idrarla tekrar yap. Bu kez 10 dakika izle en az
10 dk sonra çıkan sonuçlara itibar edilmez normalde. Ama adetiniz yakınsa yani 1,2 gün var ise yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayın. İlk idrar olmasina dikkat edin.
Ya ne kadar sürede böyle oldu bilmiyorum yaptım bekledim çıkmayınca pazara gidip geldim aklıma geldi baktım böyle hiç bu kadar net görmemiştim
AynenPeki ne kadar sure izlediğinde çikmadi? En iyisi yarin ilk idrarla tekrar yap. Bu kez 10 dakika izle en az
Cnm günüm geçti hatta kaç gün olduğunu bilmiyorum geçen ayda 1 2 gün az kanama oldu çünküBat gününe kaç gün kaldı?
Gününüz geçtiyse ve silik çizgi çıktıysa,gebelik ihtimali yüksek. İnşallah gönlünüzce olur.Aynen
Cnm günüm geçti hatta kaç gün olduğunu bilmiyorum geçen ayda 1 2 gün az kanama oldu çünkü
Amin 5 yıldır bekliyorum umarım yüzümü güldürür ama ümidim yokGününüz geçtiyse ve silik çizgi çıktıysa,gebelik ihtimali yüksek. İnşallah gönlünüzce olur.
5 yıldır olmuyor diye olmayacak diye düşünmeyin.Amin 5 yıldır bekliyorum umarım yüzümü güldürür ama ümidim yok
İnşAllah5 yıldır olmuyor diye olmayacak diye düşünmeyin.
Her karanlık gecenin bir aydınlık sabahı olur![]()
AminnİnşAllahrabbim kimseyi boynu bükük bırakmasın
Ümitlendirmek istemem ama Görüntüye göre gebelik var.Hayırlı Olsun.
Canım n’aptın tekrarladın mı testi