Sonradan çıkan 2. Çizgi sizce hamilelik var mı

Canim sonradan derken mesela? Genelde benim de testlerimin hepsi saatler sonra boyle oluyor. Malesef hamile değilim. Umarim sendeki hamilelikdendir

Canim sonradan derken mesela? Genelde benim de testlerimin hepsi saatler sonra boyle oluyor. Malesef hamile değilim. Umarim sendeki hamilelikdendir
Ya ne kadar sürede böyle oldu bilmiyorum yaptım bekledim çıkmayınca pazara gidip geldim aklıma geldi baktım böyle hiç bu kadar net görmemiştim

Ya ne kadar sürede böyle oldu bilmiyorum yaptım bekledim çıkmayınca pazara gidip geldim aklıma geldi baktım böyle hiç bu kadar net görmemiştim
Peki ne kadar sure izlediğinde çikmadi? En iyisi yarin ilk idrarla tekrar yap. Bu kez 10 dakika izle en az

Peki ne kadar sure izlediğinde çikmadi? En iyisi yarin ilk idrarla tekrar yap. Bu kez 10 dakika izle en az
Aynen
Bat gününe kaç gün kaldı?
Cnm günüm geçti hatta kaç gün olduğunu bilmiyorum geçen ayda 1 2 gün az kanama oldu çünkü

Aynen

Cnm günüm geçti hatta kaç gün olduğunu bilmiyorum geçen ayda 1 2 gün az kanama oldu çünkü
Gününüz geçtiyse ve silik çizgi çıktıysa,gebelik ihtimali yüksek. İnşallah gönlünüzce olur.

Var gibi Erken olduğu için silik çıkmış olabilir.Tekrarlayın testi.Gönlünüzce olsun

Sabah testi tekrarlayin bence. insallah hayirlisiyla güzel haberler alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…