sonradan anliyo insan

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
Mrb kızlar 2,5 yillik bi ilişkim oldu iliskimiz 9 aylikken o yurtdışna okumaya gitti su surece kadar hersey guzeldi.gunlerce aylarca onu bekldim bna bni bekle dedi.fakat gitmeden önce gizli face actigini ogrendim diger giden arkadasi ile birlikte.bunu gördüm an dünyam yıkıldı hersey bitti gözümde bu bna yalvardı yakardi kotu bi amacım yok bn seni istiyrun tek dedi ama bnm gözümde bitmisti bi sure snra tmm dedim(hataydi) ama icimde hep bikusku vardi ya biriyle konusursa ya sunu ederse guvenim tamamen sarsilmisti.o yurt dışına gitti 5ay orda kldi ama bn hep korkuodum suphe doluydu icim bu iliskiyede yansiodu surekli tartsma cikiodu neyse bu turkiyeye dondunde bilgisayarnda bi resim dosyasi vardi tam acarkn acma nolur onu acarsan biz biterz faln filan bi ton bise dedi bn acmaya ugrastim bni ittirdi pcyi elimden aldi ve sildi. bu bzm tam 4 ayimiza neden oldu 4 ay hastalikli bi iliski.zamn gectikce hep onume biseler cikiodu bigun bi tane resim gördüm sarhosmus bi kizi yanagindan operkn dunyam yıkıldı hersey bitti o an gozumde bitti dedim bu dur gitme sarhostum bn tek seni sevdim sen varsin tek bn orda hep seni düşündüm faln filn bi ton sey günlerce aylarca agldim nasi yapar bunu dedm bn burda onu bu denli beklerkn nasi goze atar 1yili dedim bni nasi hice sayar dedim.aradan baya zamn gecti sevgim var miydi bilmiorm ama ozluodum onu onunla olan herseyi ozluodum bu kadar acının yaninda bna güzel günlerde yaşatmıştı atamiodum icimden cok ozluodum ama bi yanim hep öfkeydi.aradan 3ay gecti ve bna msj atti goruselm mi die cok dusundum tasindim hayir dedim kndimce ama bi yanim bunca seyin ustune görüşmek istiodu gorustk bni istiodu hata yaptini soluodu agldim aglma dedi bna bunlari haketck naptim dedim seni sevdim bkledim sen bna neler yptin dedim oda agladi hataydi dedi ozur diledi bslmk istiorum dedi insan simdi dusununce anlio onunla tekrar görüşmek bile hataydi.biz bsldik bn herseye ragmen kuskularima ragmen basldim bna sozler verdi bidaha seni hic üzmucem bise saklmicmIlk aylar hersey cok guzeldi gerckten uzmuodu bni o konuda cok mutlu oluodum onla cabaliodu biliorum.ama sonra sanki hersey değişti bn eski bn degildim duygularim harabe olmus tahammul gucum sifir.herseye bi neden arayip tartisan onun herşeyine sinir olan bi hale glmistim hersey goze batiodu bnde sevdim herseye ragmen bkldim adami sevio muydum bilmiorum bi alisknlik miydi bnde bilmiodum bunlari yasarkn onu kaybetmktende cok korkuodum bazen hakliykn bile ozur dilerdim o bnle bagimlilk ypmisti ikimiz ayni üniversitede okuoduk onunlaydi herseyim o sehir bile onla anlmliydi o sokaklar.artik sacma sapan nedenlere kavga edioduk en sacma neden bni ondan sogutuodu onuda bnden artik bna eskisi gibi degildi yipranmisti oda bnde. ama cabaliodu oda bnde.daha sonra bi gun sacma bi nedenle ayrildik bna artik eskisi gibi aski klmadini bizm birbrimz icin dogru olmadimizi soluodu aslnda bnu hep bnde dusunuodum ama kndime itiraf edemiodum blki oluruz diye sonucta ilkti ilk svglm. herseyimin ilki onlydi.unutamiodum.agladim nasi bu hale gldik nasi bu kadar tahammülsüz olduk dedim oda bilmiodu ama eskisi gibi degildi hersey cok uzattım kizlar biliorum aradan iki hafta gecti uzuluorum bazen aklima gelio iyi anlar agliorum cnm yanio ama biz olamayiz bunuda biliorum dogru kisi mi dedimde hep soru isareti. Su surec nasi gecer kızlar onunlada olmuo onlayknde olmuo guzel gunler silinmio ikimizde birbirimizn ilk sevgilisydik ama beceremedik sanirim.olmasini istemiyorum ama yinede uzulyo insan.

Doğal olarak üzüleceksin. Ama en başında sen hata yapmışsın. İlk yamuğunda silecektin bitecekti. Hadi ilk hatasında affetin. 2.sinde neden? Aşk gözünü kör etmiş birazda.
Aklına illaki güzel anılarınız gelecek, ister istemez özlersin. Ama sana yaptığını düşün. Sana zehir ettiği bilmem kaç seneyi/ayı düşün. Akıttığın göz yaşlarını düşün. En önemlisi zamanında çektiğin acıyı düşün ki, özlemeyesin.
Öncelikle kendini şuna inandır; "özlesem de, özlemesem de; beni onun kadar üzecek kimse yok artık."

Bence ikinci kez barışman iyi olmuş aklında ömürboyu kalacağina onunla olmayacagini iyici anlamis oldun..duygularinda tükenmis ikinci barismada bunuda test etmis oldun simdi sadece alıskanlik kaldı kısa sürede atlatacaksın merak etme ama bu sürede sakın kendini salma eve kapanma sürekli arklarınla kendine program yap ve süslen püslen en güzzel halinle cik disari..içinden gelmeyecektir bu biliyorum ama 40 gün dayan insan aliskanliklarindan 40 sonra vazgecmeye baslarmis..sakin duygusal film müzik dinleme bu seni üzmekten baska ise yaramaz..karsina cok daha iyisi cikacaktir merak etme iyiki o adamla daha fazla vakit harcamamisim diyceksin sadece biraz sabirr

İmza

[SUB][/SUB] haklisiniz blki ona ikinci bi sansi vernemeliydim gercekten kör edio ask insanin gözünü guzel anilar unutulmuo ama geriye dönüp baktimda acılar daha cok bnm cektim aci daha çok bna suc bulmaya başlamıştı artik niye bole sinirlisin nden bolesin eskiden bole degildin dedimde bnu sen bole yaptin diodu bni sucluodu.suan icim bi gram bile istemio en son dedigi sey seni insan olarak seviyorum demesi son nokta oldu artık insanin cani yanio verdiği emeklere ailesine soledigi yalanlara. Kimse onun kadar sevemez bni diorum kndime sanki bidahs kimseye bise hissdemicm gibi hissediyorum ama sevse oda bn gibi cabalardi kacip gitmezdi gucume gidende o herseyine katlandigim adama bksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…