Soner Kadıköylü,hanifi can,burak dikmen burun ameliyati icin hangi doktoru secmeliyim

Zelish97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
11
3
27
Merhaba, 3 doktor arasinda kararsiz kaldim. Bu doktorlardan birine burun ameliyatı olan var mi? Yada bir tanıdığı? Uygun fiyatli doktor onerisinede açığım.
Yıllardir ameliyat olmak istiyordum ama hep erteledim. Fiyatlarin sürekli degismesinden dolayi 2 ay icinde ameliyat olmak istiyorum.

Ben haftaya oluyorum Burak dikmene

burak dikmene ameliyat olanlar ne durumdasınız ben de görüşeceğim kendisiyle ama kararsızım

burak dikmene ameliyat olanlar ne durumdasınız ben de görüşeceğim kendisiyle ama kararsızım
4 Ay oldu benim. Burnumun dıştan görüntüsü güzel. 1 yıl dolmasini bekliyorum yinede. Sadece sag burun deliğimde dikiş atarken mi oldu bilmiyorum ortadan ayrik gibi duruyor bazen iniyor azaliyor belki sisliktendir diye bekliyorum. Her zaman iyi olcak diye bir sey yok her doktorun yapamadigi burnu var malesef. Bunu düşünerek gidin. Genel itibari ile memnunum ben. Ilgili bir doktor kendisi. Insallah 1 yil dolunca güzel olur her sey

Benim 1 hafta oldu alci ve tampon cikti bugün panik atak hastası olmama rağmen atak gecirmeme rağmen baya sabırla ilgilendiler sonuçtan memnunum şükür ki gayet istediğim gibi çok yeni olsa da ama asistanları Berrin hanım ve Sultan hanım çok şeker kesinlikle tavsiye edilecek doktor kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…