N nokasem Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2010 43 0 46 Kocaeli 14 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nokasem #1 tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu sonucu sondalı film ilaçlı film yada voiding işlemi deniyor bu işlemi yaptıran varmı varsa sonuç iyi çıktıysa nasıl bir tredavi uygulanıyo kötü çıktıysa nasıl bir tedavi birde bu işlem zormu çocuga bir zarar veririmi
tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu sonucu sondalı film ilaçlı film yada voiding işlemi deniyor bu işlemi yaptıran varmı varsa sonuç iyi çıktıysa nasıl bir tredavi uygulanıyo kötü çıktıysa nasıl bir tedavi birde bu işlem zormu çocuga bir zarar veririmi
thearsiv Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2010 28 1 36 İstanbul 16 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nokasem #2 ben de oğluma 7 aylıkken çektirmiştim voiding çektirmiştim inan korkulacak endişelenecek bir film değil en azından oğlum hiç ağlamadı 20-25 dk arası sürüyor çekimler voidingi temiz çıkınca hemen sünnet ettirmiştik size de şimdiden geçmiş olsun
ben de oğluma 7 aylıkken çektirmiştim voiding çektirmiştim inan korkulacak endişelenecek bir film değil en azından oğlum hiç ağlamadı 20-25 dk arası sürüyor çekimler voidingi temiz çıkınca hemen sünnet ettirmiştik size de şimdiden geçmiş olsun
filizim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Ocak 2007 4.706 17 358 41 Ankara 7 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nokasem #3 Sondayı takmak acıtıyordur belkı ya bende cok endıselıyım:26::26: